Nisam ja sama sto me niko ne zeli, vec sto ja ZELIM SAMO TEBE!

Nisam ja sama sto me niko ne zeli, vec sto ja ZELIM SAMO TEBE!

23 Januara, 2020 Off By DEA

Nisam ja   sama zato sto me niko ne zeli.

Ja sam sama  zato sto ne mogu da imam tebe. Zato sto si mi jedino ti na ovom svetu  vazan i sto ne postoji niko ko moze  da me zanima.

Niko ne moze da me dodirne mesecima     i ja ne dam da  me iko takne jer ne zelim da brise tvoje tragove.

Ja necu da me neko   ima tek da ne bih bila sama jer sve sto cinim, ja cinim   sa ljubavlju. Zelim da imam nekog ko ce me iskreno voleti. Zelim da imam nekog ko ce mi biti  tu i biti   mi odan i voleti me kao sto me ti nisi nikad voleo. To je ono sto zelim ali ti to nisi u stanju i nikad i neces biti. Sama sam kriva i slepa sam   i ne znam sto mi    treba da i dalje cekam da se desi cudo.

Da me zavolis. Ti koji nisi   nikad nikog voleo. Ti nisi  nikad nikome srce dao a ja te volela kao sto nisam nikad nikog i to je ono sto je najgore od svega.

Sama sam kriva i mislila sam da to sa nama moze da uspe…  I neka, ko mi je kriv sto sam bila slepa.Ko mi je kriv sto sam verovala nekom ko je oduvek voleo samo sebe.

Nisam ja sama zato sto me niko ne zeli vec zato sto ja  ne zelim nikog osim  tebe. Znam da si pogresan i znam da je sve sa nama pogresno ali si bio i ostao onaj jedan i jedini kojeg sam volela do neba i ludila.

Niko osim tebe nije postojao i  niko osim tebe nece postojati bas nikad.

To je ono sto je najgore od svega.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2