Nisam ja ta koja ce biti TVOJA AVANTURA! Ja sam zena koja zeli LJUBAV ILI NISTA!

Nisam ja ta koja ce biti TVOJA AVANTURA! Ja sam zena koja zeli LJUBAV ILI NISTA!

12 Oktobra, 2019 Off By Jovana

Naucila sam da donekle prepoznam muskarce kao sto si ti. Valjda su i mene greske u zivotu necemu naucile.

Ti si taj smeker neodoljiv i poseban. Ti si taj koji cim trepne ima zenu koju pozeli. Ti si taj koji zna sta zeli i kako to da dobije.

Znaj samo da pred tobom ovaj put stoji zena koja nece biti jos jedna recka u tvom zivotu. Nemoj dzabe da se trudis.

Moram priznati da si jedna primamljiva ponuda. Razumem zene zaista. Lep, sarmantan, covek sa manirima, prosto neodoljiv. Iza tebe je red zena koje cekaju. Cekaju da budu sledece. Zene koje misle da mogu da se bore za tvoju ljubav.

Jadne… Nisu ni svesne sta cekaju. One ce biti te koje ce posle kratkog perioda biti povredjene. Bice samo jos jedne u tvom albumu zena. Jer to su za tebe zene, suveniri koje uzmes kada pozelis.

Dok me gledas u oci i prosipas sve te tvoje slatke forice po glavi mi se mota koliko je njih palo na te slatke reci. Znas lepi, ja sam postala imuna na te reci. Meni su bitna dela. Bitni su mi znaci i gestovi koji pokazuju tvoju iskrenost. To sto ces ti sada da mi prospes lavinu reci koje zene vole da cuju meni zaista ne znaci. Meni treba mnogo vise od toga.

Ne treba mi muskarac koji ce da izgleda kao milion dolara, a iznutra siromasan kada je ljubav u pitanju. Zaista ne mogu da se zamajavam i trosim svoje vreme na takve tipove.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2