Nista   gore  od toga kada  ZENA zavoli muskarca koji NE ZNA sta hoce…

Nista gore od toga kada ZENA zavoli muskarca koji NE ZNA sta hoce…

September 10, 2018 Aus Von luca

Volela  bih da mogu da te izbrisem iz srca.Volela  bih da mogu da se pravim da ne postojis,da  uzmem gumicu i obrisem  te jednom za sva  vremena.

Dala sam ti i ono sto nisam imala,a nikad ti nije bilo stalo,nikad nisi ni pokusao da me razumes,da mi budes podrska.Nikad nisi pokusao da shvatis koliko je jaka snaga moje ljubavi,a kako i bi kada si ti covek koji jedino sebe voli na celom ovom svetu?

Dodje mi da placem,ali shvatam da ni toga nisi  vredan.

Tvoje prazne price,tvoja velika obecanja…Sve mi to sada tako malo vredi,a kako i ne bi kada sam se konacno uverila da je sve to laz,da se  jedino sluzis lazima kako bi dobio ono sto hoces.Ja  sam bila iskrena  i ne znas koliko zalim zbog toga.Nisi mi se dao,a nikad i neces.Ja sam samo jedna igracka od mnogo  njih koje imas,koje ti stoje poredane u redu,pa   ih uzmes kad hoces,pa ih kad hoces bacis.

Nista mi to nije vredelo i ja sam obecala sebi da ti necu biti samo lutka ali dopustila sam i stvari koje nisam smela da dopustim.Lako sam ti se dala.Bezala sam od tebe a kao da sam bezala ka tebi jer uvek zavrsim u tvom narucju,uvek zavrsim u tvom zagrljaju… Na ovaj ili na onaj nacin jer me ti uvek pratis, jer si ti uvek tu, cak i kada se zaklinjem da mi vise nije stalo.

Samo da si zeleo,ja  bih tebi dala svet na dlanu.

Samo da si  hteo,ja bih sa tobom zauvek bila,ostarila sa tobom.Bio si smisao mog zivota,bio si moj pocetak i moj kraj,bio si mi sve sto sam zelela da mi ikada iko bude.A nije mi bilo uzvraceno bas kao sto nikada i nece i znam da se uzalud nadam i znam da uzalud cekam ono sto se nikad nece desiti.

Samo da si zeleo  ja bih bila spremna da umrem za nas i zbog nas ali ti nikada nisi  shvatio sta hoces.Ti si uvek bio neko ko se koleba,neko ko me danas  hoce a vec sutra mi okrene ledja.Samo da si zeleo ja bih te ucinila najsrecnijim covekom na svetu…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2