Niste ni trepnuli okom, a oni su vas već PREVARILI: Ova četiri horoskopska znaka su NAJVEĆI PRELJUBNICI

Niste ni trepnuli okom, a oni su vas već PREVARILI: Ova četiri horoskopska znaka su NAJVEĆI PRELJUBNICI

13 Jula, 2018 Off By luca

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku imaju jak seksualni nagon što može da ih dovede u situaciju da prevare partnera, i to pogotovo ako njihov odnos nije dovoljno strastven.

Kada Škorpija vidi nešto što želi, bilo da je to odnos s nekim novim ili nešto materijalno, sve će da uradi da to i dobije. To uključuje i laganje i manipulaciju, ukoliko je potrebno. S druge strane, poznato je da su vrlo odani partneru kada se iskreno zaljube i sve će da urade da sve bude kako treba.

Ali, jako su fokusirani na seksualni odnos i on im je merilo koliko je veza uspešna.

Vaga

Kada dođe do problema u vezi, Vage će uraditi sve da vrati sklad i izgladi situaciju. Ali, one ne voli rasprave pa će to pokušati izbegnu po svaku cenu. Ponekad su sklone tome da se prave da ne znaju šta se dešava, zarad mira u kući.

Iako ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni preljubi, to će učiniti kako bi se osećali bolje, ili kako bi se i dalje osetili poželjnima ili zbog toga što žele da ispune prazninu nastalu u lošoj vezi.

Sklone su i obnavljanju veza sa bivšim partnerima. Takođe, u društvu će da šalju signale da su raspoloženi za flert, a time su šanse da prevare partnera itekako veće.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2