Niz faktora zasto zene obicno vole pogresne muskarce !

Niz faktora zasto zene obicno vole pogresne muskarce !

19 Septembra, 2023 Off By luca

Izbor partnera i privlačnost prema određenom tipu osobe je vrlo individualna i kompleksna stvar. Općenito gledano, postoji niz faktora koji mogu utjecati na to zašto neke žene privlače “pogrešni” muškarci. Evo nekoliko mogućih razloga:

Odnos prema sebi:

Ponekad žene mogu biti privučene “pogrešnim” muškarcima jer nisu sigurne u svoju vrijednost ili imaju nisko samopouzdanje. Moguće je da se podsvjesno osjećaju privlačnije prema muškarcima koji ih možda neće cijeniti ili će ih tretirati loše, jer to odražava njihov unutarnji osjećaj vrijednosti.

 

Nepotpune emocionalne potrebe:

 

Neke žene mogu biti privučene muškarcima koji su emocionalno nedostupni ili neodgovorni jer imaju nedovoljno zadovoljene emocionalne potrebe iz prošlih iskustava. Može biti da takvi muškarci aktiviraju unutarnju nadu da će se s vremenom promijeniti ili će im se posvetiti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Loše obrasce iz djetinjstva:

 

Dijelovi djetinjstva oblikuju naše obrasce privlačnosti. Ako je žena odrasla u okruženju u kojem je bila izložena emocionalnoj ili fizičkoj zloupotrebi, može biti sklonija tražiti slične veze kao odrasla osoba, iako te veze nisu zdrave.

 

Slikoviti zavodnici:

 

“Pogrešni” muškarci ponekad su vješti u manipuliranju i stvaranju privida privlačnosti. Mogu pružiti intenzivnu pažnju, šarm i uzbuđenje koje žena može pogrešno protumačiti kao pravu ljubav.

Važno je napomenuti da to nisu univerzalni razlozi i da svaka žena ima svoje jedinstvene motive i razloge za privlačnost prema određenim muškarcima. Ovo su samo opći prijedlozi i nije primjereno generalizirati o svim ženama ili muškarcima.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2