Njegovo velicanstvo Lav , mnogi mu zavide i zele da budu kao on !

Njegovo velicanstvo Lav , mnogi mu zavide i zele da budu kao on !

7 Januara, 2023 Off By luca

Njegovo visocanstvo – lav: Mnogi bi dali sve sto imaju, samo da budu kao on!

 

Ako se uzme u obzir da je lav kralj svih  zivotinja, onda i ne cudi sto je ovo kralj horoskopa.

Lav je znak koji  zna sta  zeli u zivotu i koji se za to uvek bori. Ovo je primer osobe koja ce biti tu za one koje voli i koja ce naci nacina da uvek dodje do svog cilja. Moramo da kazemo da je lav neko ko bas nikada  i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto naumi i  to je svakako za svaku pohvalu.  Ovo je znak koji ima veliko srce. Ume da voli jako i ludo ali ono sto moramo da kazemo jeste da cesto deluje sebicno. To je samo zato sto vazi  za znaka koji    tesko pokazuje emocije.

Oni koji ga ne znaju misle da je hladan  i dalek i da voli samo sebe ali je prava istina drugacija. Lav je znak koji ume da bude jak onda kada je najteze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Svestan je da   bi ga mnogi i cesto povredjivali kada  bi  znali koliko je zapravo nezan  i zato vazi za osobu koja radije glumi da je    hladna kao led…   Oni koji imaju tu cast da ga imaju u svojoj blizini dobro znaju da niko nema tako neznu i veliku dusu kao lav. On je jedan veliki emotivac kojeg  moze da zaboli i najmanja sitnica. Ali ono sto moramo da kazemo jeste  da je pri tome i veliki  glumac tako  da u svakom  trenutku zna kako da to ne pokaze.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2