NJIMA JE POTREBNA LJUBAV I ZASTITA: Ovi znaci imaju MEKO SRCE koje moze povrediti OBICNA SITNICA!

Neke osobe izgledaju snazno, ali zapravo nisu, postoje osobe koje zbog svoje emotivnosti moze da povredi obicna sitnica, postoje osobe kojima je potrebna ljubav i zastita voljena osobe, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak kome je potrebna LJUBAV i ZASTITA je RAK:

 

Rakovi su osobe koje u svom zivotu imaju mnogo tuge, rakovi nekada osecaju veliku tugu iako preteranih razloga za to nema, rakovi su osobe koje su veoma nezne i upravo zbog toga ih je tako lako povrediti.

Nekada rakovi izgledaju snazno, ali rakovi nisu toliko snazni, rakovi su osobe koje moze da povredi obicna sitnica.

Ipak, postoji nesto sto rakovima tugu moze zameniti srecom, postoji nesto sto moze spreciti bilo kakvu tugu rakova, a to je ljubav.

Sve sto rakovi zele od zivota jeste da imaju kraj sebe osobu koja ce ih voleti, zele rakovi da imaju kraj sebe osobu sa kojom mogu da podele srecu, a isto tako i neke probleme.

Rakovi su osobe koje pokusavaju da zivot zive samostalno, rakovi jesu sposobni, ali rakovima je potrebna osoba koja ce ih stititi, rakovima je potrebna zastita, a njima je potrebna zastita samo zbog toga sto je njihovo srce meko kao svila.

Kada su rakovi u vezi onda je u njihovom zivotu sve drugacije, onda je sve mnogo lepse, a to je zbog toga sto rakovi imaju zastitu od svoje voljene osobe, a ona im takodje poklanja i mnogo ljubavi.

Rakove moze da povredi bilo sta, moze da ih povredi bilo ko, rakovi su zbog svoje emotivnosti veoma cesto duzni, ali kada rakovi imaju osobu kraj sebe koja ih voli onda oni prosto blistaju od srece.

Da li rakovi hteli  to da priznaju ili ne, ali oni su osobe kojima je potrebna ljubav i zastita.

Nastavak na sledecoj stranici…