NOC KRVAVOG MESECA JE 27. jula: Evo kojim horoskopskim ZNACIMA uticaj “KRVAVOG MESECA“ donosi BROJNE PROBLEME i TUGU!

NOC KRVAVOG MESECA JE 27. jula: Evo kojim horoskopskim ZNACIMA uticaj “KRVAVOG MESECA“ donosi BROJNE PROBLEME i TUGU!

Juli 17, 2018 Aus Von Pleomax993

 

Blizanci ce imati problema na planu posla, posto tokom tog perioda ce beleziti veoma lose poslovne rezultate, a takodje ih ocekuju brojne nesuglasice sa kolegama, i ljubavni plan zivota tokom perioda od 27. jula do 1. avgusta nece biti bez problema, posto ce blizanci i na planu ljubavi imati veliki broj problema, a takodje i neke rasprave sa voljenom osobom.

Uticaj krvavog meseca blizancima nece doneti nista dobro, nego ce im doneti probleme i tugu, ali ipak blizanci trebaju da pokusaju da budu sto je vise moguce smireni, oni ne smeju dozvoliti da zbog nervoze sebi stvore jos neke vece probleme.

Dakle, pred blizancima je period ispunjen tugom i problemima, a sve zbog uticaja krvavog meseca, pred blizancima je vreme tokom kojeg im nista nece pogodovati.

 

Drugi znak kome ce uticaj KRVAVOG MESECA doneti PROBLEME i TUGU je VODOLIJA:

 

Vodolije su osobe koje obicno uspevaju da se izbore za problemima, vodolije su snalazljive, inteligentne i mudre pa zbog toga veoma lako uspevaju da rese probleme, medjutim ono sto predostoji vodolijama one nece moci da zanemare, a takodje nece moci da rese probleme koje ih ocekuje.

Uskoro je noc krvavog meseca, a upravo ce vodolije u svom zivotu imati mnogo problema od noci kvavog meseca 27. jula pa sve do 3. avgusta, upravo ce taj period vodolijama proteci u velikim problemima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3