Od cega se zena JARAC nece umoriti u inat svima!

Od cega zena jarac ne bezi

Mnogo zlobnika je na ovom svetu. Svako se bori sa njima. Oni ce se umoriti od zlobe, ali od cega zena jarac nece u inat svima.

Od cega zena jarac nikada nece odustati? Zena rodjena u znaku Jarca je dama koja je pre svega samouverena i sigurna u svoje postupke. Ona je dama koju zlobnici i njihove gluposti ne mogu sputati sigurno.

Zena Jarac je ta koja ce uspeti u stvarima u kojima mnogi ne bi mogli sigurno. Koliko ova zena moze da ponese na svojim ledjima tereta mnogi bi se postideli pored nje, cak i muskarci. Veoma je izdrzljiva, uporna i odgovorna. Posebno ako nesto jako zeli, tada za nju ne postoje granice.

Zena rodjena u znaku Jarca je ambiciozna dama koja u zivotu zeli da uspe. Njoj je veliko zadovoljstvo kada je ostvarena kao uspesna poslovna zena. Voli da se zalaze i da marljivo radi. Ona sve to cini kako bi stigla do uspeha za kojim toliko zudi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Pre svega ova dama voli sve sto radi, da uradi na posten i pravi nacin. Za sve se bori sama. Ona ne zeli nikoga da osteti na putu ka svom cilju. Bas zbog toga pazljivo donosi odluke i sigurnim korakom koraca ka vrhu.

Kada sretnete ovu damu na njenom licu ce te prepoznati tu dozu samopouzdanja i zadovoljstva koje nosi u sebi.

Bas iz tog razloga ova dama ima dosta zlobnika koji vole da laju joj iza ledja. Mada nju je zivot naucio da svoju energiju ne trosi na takve ljude. Mogu oni da lazu i izmisljaju price. Mogu da se bave njenim zivotom kada nemaju svoj. Oni ce se umoriti od svojih lazi, ali ona od svog osmeha i uspeha nikada! Njena dela govore mnogo o njoj. Nema potrebe da ona kaze bilo sta.

Nastavak na sledecoj stranici…