Odaberite simbol koji vas najviše privlači – On otkriva za koji je POTEZ došlo vrijeme!

Odaberite simbol koji vas najviše privlači – On otkriva za koji je POTEZ došlo vrijeme!

17 Jula, 2018 Off By luca

Postavite svoju namjeru, a zatim odaberite jedan simbol (1 – 9) koji vas najviše privlači.

Poslušajte svoj prvi instinkt. Pogledajte vašu poruku u nastavku…

ANALIZA

Ako ste odabrali 1:

Vrijeme je da samo sve otpustite i vjerujete svemiru. Umjesto da se pokušavate boriti protiv onoga što vam se događa, jednostavno uzmaknite jedan korak natrag i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tijekom života.

Morate prestati pokušavati na silu stvari izvesti na svoj zamišljeni način i prihvatiti sadašnji trenutak i ono što jest. Vaš sljedeći korak bit će vam otkriven kada se smirite i usredotočite na svoje istinske namjere. Kako bi izbjegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

Ako ste odabrali 2:

Granice nisu loša stvar, ako su svjesno konstruirane i postavljene s namjerom. Vrijeme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vodstvo koje vam je potrebno da se usredotočite na sadašnji trenutak.

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati gubiti svoje vrijeme i energiju na ljude i situacije koje su prestale služiti vašoj višoj svrsi. Vrijeme je da učinite inventuru.

Iako zastrašujuće zvuči, to će sada biti vaš najveći saveznik. Također, idealno je vrijeme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

Ako ste odabrali 3:

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvijek biti jasne, ova poruka vam govori kako će sve biti u redu! Vi slijedite svoj najviši put sada i iako možda imate  mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Vjerujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se  magija vašeg života razvija! Ako morate donijeti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sinkronicitetne poruke.

Ako ste odabrali 4:

Vrijeme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavljeni u onom što je bilo i ne zamjećujete ono što se događa sada. Iako je važno tugovati i dati sebi vrijeme potrebno za ozdravljenje, nema koristi od stalnog ponavljanja sebi istih starih priča.  Ostavite prošlost tamo gdje jest i radujte se sada.

Usidrite se u sadašnjem trenutku i napravite od njega što možete. Možete promijeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promijenite svijest u sadašnjem trenutku.

Kako bi se oslobodili prošlosti, pokušajte sve zapisati na papir ili se povjeriti prijatelju, dajte si posljednju priliku da ponovno proživite stare emocije, a zatim ih pustite da odu. Nećete biti u mogućnosti krenuti naprijed dok to ne učinite.

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2 3