Odaberite sliku i saznajte kakva ste žena! Odgovor će vas jednostavno zadiviti!

Odaberite sliku i saznajte kakva ste žena! Odgovor će vas jednostavno zadiviti!

Juli 30, 2018 Off By luca

Naše ponašanje, navike i nesvjesni izbori mogu puno reći o nama. Nudimo ljepšoj polovici čovječanstva jednostavan i vrlo zanimljiv test koji će reći kakva ste žena.

Vizualni testovi su vrlo precizni, a svjetski poznati psiholozi su sigurni da je pomoću njih moguće opisati osobu. Hoćemo li to provjeriti?

Sve što trebate učiniti je pogledati 3 slike i odabrati onu koju vam se najviše sviđa.

1. Posebna, sanjiva, osjetljiva

Pokušavate vidjeti pozitivnu stranu u svemu, volite slušati svoje srce i prepustiti se osjećajima, emocijama jer ste jako sentimentalna osoba. Vi odbijate vidjeti stvari očima realista, volite biti u oblacima, baviti se svojim snovima i slijediti ih, piše Spirtual posts.

Vi ste vrlo kreativna osoba, jedinstvena osoba koja može promijeniti svijet na bolje. Budite vjerni svojim principima i nemojte dopustiti da vas drugi ljudi gnjave. Ako vas netko povrijedi ili vas uvrijedi, za njega nema više mjesta u vašem životu.

2. Nepredvidljiva, vesela, hrabra

Vama je teško mirno sjediti, stoga, dok obavljate svoj posao, brzo vam postane dosadno. Morate si stalno zaokupljati pažnju: riskirati, zabavljati se i učiniti nešto ludo. Živite svoj život kao da je praznik, vaši prijatelji shvaćaju da je definitivno nemoguće dosađivati se u vašem društvu.

Čini se da donosite oštre odluke, ali nije vas strah priznati kada ste u krivu. Pokušavate se radovati svaki dan i u svakom trenutku svog života i prošlost vas ne zanima. Odlično razmišljanje, morate zadržati taj stav i uspjet ćete u životu!

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2