Odbojne i za jednokratnu upotrebu: Ako ste jedna od ovih 5 tipova žena, NIKAD se nećete UDATI!

Odbojne i za jednokratnu upotrebu: Ako ste jedna od ovih 5 tipova žena, NIKAD se nećete UDATI!

Juli 31, 2018 Off By luca

Muškarac je na početku polaskan visokim nivoom interesovanja za njega, sve dok ne počne da sumnja da je pred njim žena kojoj je brak ili to da ima nekoga cilj, a on je samo neko ko se tu trenutno našao i postao žrtva

Ljubav je neobična stvar i emocija koju bi mnogi opisali različito. Ipak, to je ono što povezuje dvoje ljudi u partnerskom odnosu, podstiče ih da budu što bliže moguće i eventualno zasnuju porodicu.

Muškarci, isto kao i žene, imaju svoje kriterijume u odabiru životne partnerke. Pritom, neka žena može da im bude zgodna i zanimljiva za zabavu ili druženje, ali ne kao neko pored koga mogu zamisliti sebe za ceo život, kao što je sledećih 5 tipova žena.

1. Gospođica „Ja znam sve“

Ovaj tip žene voli da zapoveda i nameće svoje mišljenje, to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može biti zanimljiva, ali vreme pokaže da je zapravo reč uglavnom o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

2. Gospođica „Mene nećeš zeznuti“

Ona je opečena, istraumirana prethodnim vezama i sve svoje znanje namerava da primeniti u sledećoj, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će „upecati“ dobrog muškarca. Toliko je obrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osećaj da mora da „hoda po jajima“, a svaki i najmanji propust se kažnjava unapred smišljenim taktikama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2