Oktobarska dešavanja: Bika čeka sjajan mesec, dok će se OVIM znacima ukazati prilike!

Oktobarska dešavanja: Bika čeka sjajan mesec, dok će se OVIM znacima ukazati prilike!

September 28, 2022 Aus Von Pleomax993

Zvezde otkrivaju svim znacima koja će im dešavanja doneti mesec oktobar…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će mesec oktobar bez bilo kakve dileme obeležiti promena zaposlenja. Vi ćete tokom oktobra imati priliku da počnete obavljati posao kakav vam zaista i odgovara i vi ćete tu priliku bez previše razmišljanja iskoristiti.

BIK

Dragi bikovi, oktobar će vam biti sjajan mesec koji će vam doneti mnogo toga pozitivnog i dobrog. Naime, tokom oktobra će se promeniti situacija na mnogim planovima vašeg života i to na bolje. Stižu vam brojni razlozi za sreću.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom oktobra će vam biti jako teško, jer će vaša veza biti u velikoj opasnosti. Vi ćete zaista veoma teško moći da oprostite vašem partneru neke postupke. Vaša voljena osoba će učiniti neke jako loše stvari.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom oktobra moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na planu ljubavi, jer ćete imati razloga za sreću. Međutim, vi ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na poslu, jer bi se lako moglo desiti da ostanete bez zaposlenja.

LAV

Dragi lavovi, oktobar će vam doneti dešavanja koja će vam se mnogo dopasti. Nije nikakvo preterivanje ako se kaže da će tokom oktobra vaša veza postati mnogo uspešnija i jača. Oktobar vam donosi samo mnogo pozitivnih i lepih dešavanja.

DEVICA

Drage device, tokom oktobra ćete imati priliku da se vratite na staro. Vama dolaze brojna neočekivana dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera i vi ćete poverovati u promenu te osobe. Lako bi se moglo desiti da vam oktobar donose novi ljubavni početak.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2