On puca od samopuzdanja,zna koliko  vredi i koliko zasluzuje…Ovaj znak je SAM SEBI NAJVAZNIJI!

On puca od samopuzdanja,zna koliko vredi i koliko zasluzuje…Ovaj znak je SAM SEBI NAJVAZNIJI!

Juli 22, 2018 Off By luca

Moramo da kazemo vec na samom pocetku  da je rec o Lavu.

On je kralj zivotinja i osoba koja je sposobna na sve,neko  ko je   vladar i neko ko je rodjen  da  bude najbolji.

Onda i nije neko cudo sto osobe koje se radjaju u ovom znaku pre svega znaju i umeju da budu iskreni i pravedni ali isto tako znaju da se bore za svoje zelje i svoje ciljeve i stavove.Ovo su najvaznije stvari kada je Lav u pitanju….

 

ON JE ISKREN

To znaci da on nema dlaku na jeziku.Uvek ce reci ono sto misli i jednostavno je osoba koja   ce  reci  istinu i onda kada zna da ta istina nekog moze da povredi.Jednostavno se vodi tim da je istina najbolje resenje i da je i najveca  istina koja najvise boli i koja ce lako nekom da slomi srce bolja od neke bele lazi,jer svaka se laz sazna i onda boli vise  sto te ta osoba slagala od istine koju ti je precutala.

Bas kao sto istinu prica tako isto ocekuje i da ljudi prema njemu budu iskreni. Nece te slagati i nece oprostiti ako ti njega slazes.

 

ON JE PONOSAN

I poznat je po tome sto je takav i po tome sto mu je ponos cesto veoma  vazan,pa cak i najvazniji.Zato on i ne da nikome da mu taj ponos narusi i bez obzira koliko nekoga voleo jedan LAV ce retko kada da pogazi svoj ponos jer mu je samopostovanje veoma vazno pa ce nekada radije da pati nego da pogazi svoje principe.On jednostavno nije takav i nije od onih koji ce se usuditi da pogaze svoje ponos i svoje granice jer onda gube svoju cast i svoju ugled a to je ovim osobama veoma vazno. Nije vazno koliko mu je stalo,Lav ce tesko preko svog ponosa  a kada pati on taj bol nosi sam i veoma dostojanstveno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2