Ona hoce DODIRE, ZAGRLJAJ, neznost i ROMANSU: Ova dama Zodijaka UMIRE BEZ LJUBAVI!

Ona hoce DODIRE, ZAGRLJAJ, neznost i ROMANSU: Ova dama Zodijaka UMIRE BEZ LJUBAVI!

29 Jula, 2018 Off By luca

“Mi volimo stvari koje volimo zbog onoga što one jesu.” ~ Robert Frost

Ona čezne za partnerstvom, to je vječna želja njenog srca; ali ako ćete je voljeti, morate ju potpuno voljeti.

Ona je – Vaga!

Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jest u bilo kojem trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umjesto toga ona će čekati dok pravi spektar riječi ne zazvuči istinito u njenom  srcu.

Čak i tada, možda bi vam mogla napisati pismo. Budući da je intenzitet njenih osjećaja velik, to može postati pravi zadatak. Ona voli riječi. Ona voli magiju koju one posjeduju, način na koji je mogu osloboditi.

Dakle, ako volite Vagu, shvatite da su riječi važne, oni su potezi kista njenog srca. Ona ne laže i ne hvali se, ona nije dobra u tome. Vaše riječi upućene njoj nikada ne smiju biti isprazne. Prezire neispunjena obećanja.

Ona je umjetnik, no kako bi mogla preživjeti u svijetu, ona mora pronaći svoj medij. Ona treba predmete i zvukove, mirise i teksture koji rezoniraju s tim mjestom duboko iznutra koje kaže: “Da. To je to, sada je sve kako treba. “

Ako volite Vagu, morate znati ovo. Ona treba svoju umjetnost, baš kao što vi trebate zrak – bez nje, ona neće tko je ona. Ona traži tišinu.

Vaga će voljeti svoje tijelo. Ona će mrziti svoje tijelo, također. Ali, vi ga morate ga voljeti. Morate je pogledati u oči i smiješiti se.

Pomicati joj kosu s lica, tako da je možete bolje pogledati. Morate dodirivati svaki djelić  njene kože kao da je to prvi put da je ikada dodirujete. Ona će žuditi za vašim zagrljajem i venuti bez njega. Ona treba romansu. Ona treba poljupce. Ona će odjuriti daleko da vidi svijet i potreban joj je udoban dom u koji će se vratiti.

Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati što nije u redu. Neće vam reći što nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vrijeme kada  će jednostavno morati osjetiti tugu, kada će morati osjetiti svu teškoću življenja, čak i kada je oboje ne razumijete.

Što god da je to, ona će to više osjećati. Težinu njenih strahova, njezine radoznalosti, sve: biti čovjekom, odgovornost, mržnju i nasilje i nepravdu, ljepotu i lakoću i dah, sve to. To je zastrašuje, ali ju i zapanjuje.

Dakle, ona će trebati vremena i prostora za istraživanje i ne postoji ništa ljepše od Vage kada doživljava svijet. Ona vidi magiju gdje je drugi ne vide. Ona treba vjerovati u magiju. Zvjerski. Ako volite Vagu, morate slaviti; morate slaviti nju, život, sve i ništa. Ako volite Vagu, morate voljeti samu suštinu ljubavi.

Tu je delikatna ravnoteža – trajni rat između osjećaja žestine i protiv osjećaja mekoće i krhkosti. Vječni pokušaj pronalaska nemoguće ravnoteže.

Kako bi kompenzirala to što ne poznaje sebe, ona će ugoditi svima oko sebe. Ona će gostiti druge i popravljati situaciju dok joj ne počnete zamjerati zbog toga; ali ako volite Vagu,  morate vidjeti njenu žrtvu, bez obzira na to koliko je destruktivna, kako ona voli.

Njezino srce krvari i na taj način ona pronalazi svoje mjesto u svijetu koji može biti neljubazan. Vagi je potrebno da je potaknete na brigu o sebi.  Ona nikada neće biti usmjerena na njene potrebe, tako da ćete ju morati naučiti toj vještini.

Morat ćete ju naučiti da stavljanje njezine potrebe ispred tuđih potreba nije isto što i sebičnost, jer ona sebičnost prezire. Samoća je plaši. Srce će joj često biti slomljeno.

Osjećati će se usamljeno i tužno radi mnogih stvari, ali vi nikada ne smijete biti taj koji će ga slomiti u potpunosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3