ONE SU TE! Žene koje imaju najveće SRCE rođene su baš u ovom HOROSKOPSKOM znaku…

Pravi su magnet za ljude.

Ona ima najlepši osmeh, isijava samouverenost, privlačna je i tvrdoglava, za nju je ljubav smisao života. Niko drugi nema takvo srce, kao što ima žena rođena u znaku Lava.

U vezi je nezavisna i snažna. Lavica želi partnera s kojim deli te osobine. Ne treba joj neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac koji je dovoljno siguran u sebe i koji će joj dozvoliti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike, rutinu ne podnosi.

Kada je u pitanju prijateljstvo, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni „obožavaoci“.Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica.

 

Kada je reč o izgledu, Lavicu odlikuju gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, široko čelo i prćast nos. Najviše je ponosna na svoju kosu koja je obično plave ili crvene boje

Viša je ima duge noge, duži struk, elegantnu i vrlo čvrstu muskulaturu i kraljevskog držanja, prava lavica. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo.

 

 

 

http://www.srbijadanas.com