Oni ce te tesko pustiti u svoj zivot, ali ako te ZAVOLE dace ti SVET NA DLANU: JARAC i BLIZANAC!

Oni ce te tesko pustiti u svoj zivot, ali ako te ZAVOLE dace ti SVET NA DLANU: JARAC i BLIZANAC!

September 1, 2018 Off By luca

BLIZANCI

Ovo je znak zodijaka kome su ljudi koje voli na prvom mestu.Dakle, neko je koga ne zanimaju avanture,ko kada zavoli daje sve sto ima za tu jednu osobu,  poklanja joj svoju paznju,ljubav,i jednostavno mu nista na ovom svetu ne moze biti vaznije od nje.

Moramo da kazemo da se osobe rodjene u znaku Blizanaca smatraju jednim od najvernijih u celom  zodijaku samo iz razloga sto  je njima ljubav potrebna kao vazduh i  sto jednostavno znaju da cene ono sto imaju.

Naravno da njihovo srce nije lako osvojiti,i da se za to itekako treba potruditi,pa i pomuciti, jer oni nisu neko kome je stalo do zabave na jednu noc i dobri su kao glumci, sto znaci da te mogu voleti najludje na svetu, ali  ce cutati o tome sve dok se ne uvere sta je ono sto ti osecas tako da vrlo cesto osobe rodjene u ovom znaku   cekaju da druga osoba ucini prvi korak  ali ne zato sto    su ponosni vec samo da bi izbegli da im neko slomi srce, ali zato, ako jednom osvojis Blizanca onda mozes da racunas da ces ga imati za sva vremena i da ces kraj njega moci da ostvaris svoje snove.Realno, ako neko ume da voli onda je to blizanac. ­čÖé

Seiten: 1 2