ONI SU SPREMNI NA SVE SAMO ZA MALO LJUBAVI: Ovim znacima je do ljubavi stalo kao i do VAZDUHA KOJI DISU!

ONI SU SPREMNI NA SVE SAMO ZA MALO LJUBAVI: Ovim znacima je do ljubavi stalo kao i do VAZDUHA KOJI DISU!

August 24, 2018 Aus Von Pleomax993

Postoje osobe koje su spremne na mnogo toga zarad ljubavi, postoje osobe kojima je do ljubavi najvise stalo, postoje osobe koje prosto ne mogu bez ljubavi, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji je spreman na sve samo za MALO LJUBAVI je BIK:

 

Bikovi su osobe koje uvek znaju do cega im je najvise stalo, postoje odredjene stvari do kojih je bikovima stalo vise od bilo cega drugog, a ono do cega je bikovima najvise stalo je bez bilo kakve dileme zapravo ljubav.

Ljubav je ono sto pokrece bikove, ono sto im daje snagu da nastave napred cak i kada im je najteze, bikove ljubav motivise i ona je od velike vaznosti za bikove.

Bikovi su veoma druzeljubavi, bikovi su osobe koje vole da budu okruzene drugim ljudima, ali nista bikovima ljubav ne moze zameniti, bikovi mogu biti okruzeni velikom brojem osoba, ali ako medju njima nema one jedne koju bikovi vole, onda se bikovi osecaju veoma usamljeno.

Bikovi su osobe kojima je ljubav potrebna za sve, bikovi ne mogu da zamisle niti jedan dan svog zivota bez ljubavi, bikovima je do ljubavi stalo kao i do vazduha kojeg disu.

Bikovi su osobe koje jednom kada udju u vezu onda pokusavaju na sve nacine da ta veza traje zauvek, oduvek su bikovi verovali u pravu ljubav i uvek ce verovati, a zivot bikova nikakvog smisla bez ljubavi ne bi imao.

Upravo zbog toga se bikovi ponasaju tako dobro u ljubavi, upravo zbog toga na razne nacine pokusavaju da usrece svoju voljenu osobu, upravo zbog toga je bikovima njihova voljena osoba najvaznija na celom svetu.

Ne postoji nista sto bikovi ne bi ucinili zarad ljubavi, ljubav je bikovima sve, kod bikova sa ljubavi sve pocinje i sve se zavrsava.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2