ONI ZAISTA NEMAJU SRECE: Ovim znacima zivot nikada nije poklanjao srecu, iako su srecu oni zaista zasluzili!

ONI ZAISTA NEMAJU SRECE: Ovim znacima zivot nikada nije poklanjao srecu, iako su srecu oni zaista zasluzili!

August 16, 2018 Aus Von Pleomax993

Mnogi govore koliko zivot ume da bude nepravedan, ali niko ne zna bolje koliko zivot zapravo moze da bude nepravedan od pripadnika ova DVA znaka, naime oni su srecu zasluzili, ali srece nikada u zivotu nisu imali…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji zaista nema srece u zivotu je BIK:

 

Bikovi su osobe koje mogu da budu ponosne na sebe, bikovi mogu da budu ponosni na brojna plemenita dela i oni mogu da budu ponosni na svaki svoj postupak. Bikovi su osobe koje su uvek cinile brojna dobra dela, mnogim ljudima su bikovi veoma rado pomagali, ali zivot nikada nije bikove nagradio za to.

Bikovi su osobe koje prosto nemaju srece u zivotu, jer ne moze se drugacije objasniti sve ono sto se bikovima desavalo, bikovi su cinili sve sto su mogli za srecu, bikovi su se borili i pokusavali da sve ostvare na neki fer i korektan nacin ali nikada bikovi nisu nagradjeni za to.

Umesto da zivot pokloni srecu bikovima koju su zasluzili, njima je zivot samo tugu poklanjao, a bikovi srece skoro da nisu imali ni na trenutke.

Veoma je tesko bikovima, bikovi su osobe koje se i dalje nadaju sreci, ali veoma im je tesko, njima je tesko zbog toga sto niti jedan njihov velikodusni gest nije nagradjen zasluzenom srecom.

Bikovi su osobe koje se ponose svojim postenjem, bikovi su osobe koje su sve sto imaju ostvarile postenim radom, ali bikovi veoma cesto nisu uspevali da ostvare neke ciljeve upravo zbog nedostatka srece, sreca je bikove veoma cesto izdala onda kada im je bila najvise potrebna.

Ali bikovi se promeniti nikada nece, oni nikada nece uciniti nesto lose kako bi imali razloge za srecu, bikovi ce ostati isti, oni ce i dalje postupati isto, oni ce i dalje cekati svoje vreme srece, bikovi su osobe koje su ubedjene da ce svima nama pre ili kasnije biti vraceno onako kako smo zasluzili, a ako ko ima pravo da se nada sreci i ako ko treba da bude nagradjen srecom onda su to bikovi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2