Onim ljudima koji nas povrede ne trebamo uzvratiti na isti nacin, ne trebamo, nego im trebamo dokazati da postoji VELIKA RAZLIKA izmedju nas!

Onim ljudima koji nas povrede ne trebamo uzvratiti na isti nacin, ne trebamo, nego im trebamo dokazati da postoji VELIKA RAZLIKA izmedju nas!

14 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Svako od nas zivi svoj zivot onako kako smatra da je potrebno, svako od nas se bori da svoj zivot zivi odgovorno, svako od nas se bori za srecu, medjutim postoje osobe koje nisu srecne, a te osobe umesto da se bore za sopstvenu srecu one povreduju druge ljude i drugim ljudima donose tugu…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Nekada imamo mnogo tuge pre svega zbog nasih ”losih izbora”, nekada biramo neke ljude za prijatelje koji nas nisu dostojni, nekada biramo neke osobe za prijatelje koji nas ne zasluzuju, ali mi to u pocetku ne znamo, nekada prosto ne mozemo da procenimo neke ljude.

Nekada je zaista veoma tesko proceniti neke osobe, neke osobe su kao ”pravi glumci”, neke osobe nam samo glume prijatelja, glume da su nam verne i odane, glume da im je stalo do nas, ali vreme otkrije kakav je ko, vreme zapravo daje ”najbolje odgovore”, vreme nam otkrije sve.

Vreme nam otkrije veoma cesto da smo bili u zabludi, vreme nam otkrije da neki ljudi nisu ni priblizno ono za sta su se predstavljali, vreme nam otkrije da nam neke osobe nisu prijatelji i da nam te osobe uopste ne zele srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3