Osobe rodjene u znaku RAKA su PRAVI ANDJELI, Rakovi su predivne osobe OGROMNOG SRCA, RAK JE NAJNEZNIJI I NAJDIVNIJI ZNAK HOROSKOPA!

Osobe rodjene u znaku RAKA su PRAVI ANDJELI, Rakovi su predivne osobe OGROMNOG SRCA, RAK JE NAJNEZNIJI I NAJDIVNIJI ZNAK HOROSKOPA!

25 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Osobe rodjene u znaku raka prosto ne znaju ni za sta lose, rakovi nikada nikoga nisu povredili, rakovi pomazu drugim ljudima, rakovi poklanjaju svoju dobrotu, rakovi su poput pravih andjela…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Osobe rodjene u znaku raka su nezna i divna bica koja svi vole, osobe rodjene u znaku raka je tako lako zavoleti, rakovi nas sve ”kupuju” svojom dobrotom, svojom neznosti i sa svojom plemenitosti.

Osobe rodjene u znaku raka su olicenje dobrote, osobe rodjene u znaku raka su poput pravih andjela, rakovi su andjeli kojih hodaju zemljom.

Osobe rodjene u znaku raka su one koje svi zele kraj sebe, jer imati raka kraj sebe kao prijatelja znaci imati uvek osobu koja ce ti pomoci, znaci imati osobu koja ce te uvek usreciti, rakovi usrecuju sve ljude.

Ono sto pokrece prosto rakove jeste njihova dobrota, upravo zbog svoje dobrote rakovi zele svima da pomognu, zele svima da donesu srecu, rakovi pokusavaju da pronadju razloge za srecu svojim dragim osobama, za rakove je sreca njihovih dragih osoba neprocenjica.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3