OTKRIVAMO KAKO DA DOĐETE DO SJAJNE I GUSTE KOSE  ?!

OTKRIVAMO KAKO DA DOĐETE DO SJAJNE I GUSTE KOSE ?!

Dezember 30, 2018 Aus Von Jovana

Veoma je dobro poznato da mnoge žene imaju problema sa svojom kosom, i to ih jednostavno čini manje sigurnim u sebe. Negovana i gusta kosa je veliki epitet svakoj ženi, veoma su upadljive i ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Jednostavno je neophodno da negujemo svoju kosu, da je što manje štetimo raznim hemikalijama. Dugačka, gusta kosa, negovana je prva stavka koju treba svaka žena da ima kako bi bila svesnija sebe i svog izgleda.

Prvenstveno kako ne bi imali kratku kosu, već radili na njenom rasti i gustini moramo da znamo šta tačno našoj kosi pomaže za oporavak. Kod svakog čoveka dlaka na glavi ima strukturu kao i biljka ima koren i stablo. Koren nije vidljiv, ali zato stablo jeste i pokazuje sve nekvalitete naše kose, odnosno nedostatke. U korenu su ćelije koje pomažu da kosa raste i predstavljaju definitivno najaktivnije ćelije u organizmu. Zato je neophodno da negujete koren kose, a ne samo vidljiv deo, odnosno stablo.

Prvenstveno ono što treba svako da koristi za svoju kosu jesu losioni za sve tipove kose koje će smanjiti opadanje kose i samim tim posticati rast. Najbolji su losioni na biljnoj bazi koji najbolji efekat imaju na kosu, prvenstveno koren kose čine dosta jačim, ai prouzrokuje da ćelije u korenu kose postiču rast kose. Takođe kosa se manje masti, ređe možete prati kosu i samim tim kosa manje opada, najviše dlaka kose opadne tokom pranja kose. Pruža svakako čvrstinu kosi, a samim tim kosa je bujnija i lepsa. Često ga koristite i ostvarićete fenomenalne rezultate.

U nastavku teksta vam dajemo još saveta za kvalitetnu negu kose…

Seiten: 1 2