OTKRIVAMO KOJI SU NAJLOŠIJI MUŽEVI PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU?!

OTKRIVAMO KOJI SU NAJLOŠIJI MUŽEVI PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU?!

Dezember 23, 2018 Aus Von Jovana

Brak često i nije tako lak kao što većini izgleda, zato na vreme treba shvatiti kako u braku morate da se ponašate i da je komunikacija najbitnija stavka u braku, kao i u bilo kojem drugom odnosu. Na odnosu u braku se itekako mora raditi temeljno i učestalo. Svaki pojedinac treba da shvati da bračna sreća nije nešto što će bračnom paru pasti sa neba, na tome se takođe treba intenzivno raditi. To parovi često zaboravljaju, prepuštaju se monotoniji u odnosu, ili prosto su jako zahtevni i nerazumni i traže nešto što je nemoguće od njihovih partnera. To je pogotovo izraženo u današnje vreme, mnogo nerazumevanja, netolerancije dovodi to toga situacije da se bračni drugo razvedu. 

Mi ćemo vam sada prestaviti koji su horoskopski znakovi prestavljeni kao najlošiji ili najgori muževi. Kada ovo kažemo ne mislimo da je sa njima brak nemoguće osnovati, ali da je sa njima mnogo teže imati normalan odnos, mnogo više truda za onu sreću koja je nephodna u braku i o kojoj svi pričaju. A naglasili smo da je to svakako primarni cilj svakom bračnog para. Svi na tome rade, ali evo prestavićemo osobe sa kojima je to teže nego inače, odnosno horoskopske znakovi

  1. DEVICE

Muževi rođeni u horoskopskom znaku Device su veoma teške osobe. Oni kada stupe u brak sa vama, to stoji da je iz razloga velike ljubavi i da oni vas svakako žele samo za sebe. Ali zato prezentuju ogromnu ljubomoru, tada su spremni da u naletu besa svašta kažu i da budu i agresivni, zato što je ta ljubomora često osnovana i bez ikakvnog razloga i kažu da je to u ovom slučaju zaista bolest. Često nakon takvih scena uvide svoje greške, i da se izvini, ali to ne znači da će na njima i da nauči nešto, oni ih konstantno ponavljaju. Ljubav i brak sa ovakvom osobom je zaista pravi izazov, ali koja ovo prihvati treba da zna da će sigurno biti voljena i jedina žena u njegovom životu.

U nastavku teksta predstavljamo još horoskopskih znakova koji su ovako okarakterisani…

Seiten: 1 2