OTKRIVAMO ŠTA MUŠKARAC ZAISTA MISLI KADA KAŽE DEVOJCI DA JEDNOSTAVNO TRENUTNO NE ŽELI VEZU!!!

OTKRIVAMO ŠTA MUŠKARAC ZAISTA MISLI KADA KAŽE DEVOJCI DA JEDNOSTAVNO TRENUTNO NE ŽELI VEZU!!!

Dezember 25, 2018 Aus Von Jovana

Veoma veliki procenat devojaka je bar jednom doživelo da im muškarci izgovore ovu izjavu. U suštini muškarac  iako ima neki odnos sa devojkom, on često kaže kako nije trenutno za vezu, naravno svaki kaže neki svoj razlog, ali uglavnom ti razlozi koje su vam oni rekli nisu tačni, jer vam pravu istinu nece reci. To naravno devojka baca u neki vid depresije, nikako im nije jasno zašto su one te sa kojima oni trenutno ne žele da se zabavljaju. Neki muškarci prosto ostaju i posle ovih izjava sa vama u nekim odnosima, prosto zato što su takve ličnosti neodgovorne i nemaju savesti ni za vaša eventualna osečanja, niti za nešto drugo, i prosto ste im aktuelni dok im ne naiđe nešto što će oni smatrati da je bolja opcija. 

Ali postoje muškarci koji to ne rade kako bi devojke patile, već zaista da se ne bi zanosile, ne žele da vam ti rečima naude i za tu izjavu imaju dobre argumente.

  • Govori ti iz razloga zato što mu se ne sviđaš i zaista ne zna drugi način da ti to stavi do znanja, a da te ne povredi. Često kada vam to muškarci kažu to znači da vi niste devojka koja je po njegovom mišljenju idealna za vezu sa njim. Možda je u pitanju njegova loša procena u tom momentu, ali jednostavno u tom momentu niste iz njegovih kriterijuma, možda nije u pitanji fizički izgled, nego neke druge osobine koje on traži kod devojke kako bi bio sa njom.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2