OTKRIVAMO VAM ŠTA MUŠKARCI U DANAŠNJE VREME OČEKUJU OD SVOJIH EMOTIVNIH PARTNERKI?!

U današnje vreme se osete itekako razlike u pogledu veze i odnosa mladih ljudi nego što je to bilo ranije, počev od toga kako se ponašaju i šta očekuju i njihovoj vezi. Danas većina omladine gleda da razvije neki zdrav odnos sa svojim partnerom koji pre svega počiva na poverenju i poštovanju. 

Momci pre sve očekuju da devojke vole same sebe, da se poštuju i da vide ih onako kako ih oni gledaju, da ne budu pune kompleksa i nikako ne treba da imaju manjak samopouzdanja. Treba da vole kako svoje telo tako i celokupnu ličnost i da ne rade niz popravki koji će ih dovesti do totalno neprirodnog izgleda koji danas muškarcima i nije toliko privlačan. Ukoliko je devojka svesna sebe i svojih kvaliteta, ako zrači samopouzdanjem samim tim je i dosta privlačnija za svog partnera.

Da pruže više prostora u vezi, to je viliki problem devojkama, jednostavno ne treba da prave konstantne svađe i rasprave, mada to devojke rade zato što su ljubomorne pre svega i to veoma teško mogu da prebaziđu, mada svakako ne treba da guše svog partnera, treba da ga rasterete. I jedna i druga strana treba da ima dovoljno vremena za sebe i svoje prijatelje neke svoje uobičajene aktivnosti, jednostavno da ima neki život koji je van te veze. Devojke trba da budu tu za svoje partnere i da im pruže malo podrške u nekim stvarima koje rade.

Takođe očekuju da vide interesovanje od njihovih partnerki kao i pažnju, to je ono što spada u neke vrednosti koje se vrednuju oduvek, to je uglavnom i odlika neka ljubavi. Ali da to nije smo briga za njih, treba da se interesuju i za neke stvari koje čine sastavni deo života njihovog partnera. Jednostavno očekuju da devojka prihvati i njih i jihov život i na taj način se oni osećaju uvaženim.

Nastavak teksta na sledećoj strani…