Ovaj znak kao da je napravljen od celika: Sve izdrzi i prezivi, a srce mu je cisto kao suza i kada iskreno  voli svet ce okrenuti naopako zbog SVOJE LJUBAVI!

Ovaj znak kao da je napravljen od celika: Sve izdrzi i prezivi, a srce mu je cisto kao suza i kada iskreno voli svet ce okrenuti naopako zbog SVOJE LJUBAVI!

Juli 31, 2018 Off By luca

Ovan

Ona vas je ugledala i srce joj je zatitralo, spoznala je da ste vi taj „heroj“  i odmah svijetu objavila početak lova. Preuzima inicijativu i zakazuje vam sastanak, baca se pod točkove vašeg automobila, slatko vam se smije, jednostavno osjećate koliko ste joj dragi i, naravno, ko može ostati hladan na sve to? Nitko! I vrijeme je da joj predate svoje srce.

Ako se previše opirete izabrali ste pogrešnu taktiku – zbog pomanjkanja ustrajnosti, ona će odustati od vas. Lako će umiriti svoju savjest komentirajući kako je zaista učinila sve da vas privuče sebi, ali čovjek nekada i ne uspijeva u svojim nakanama. Nakon određenog vremena zaboravit će vas i krenuti dalje.

Bik

Njezina ljubav nije nametljiva, ali joj se lako može dogoditi da ne prepozna trenutak kada je druga strana u fazi otvaranja i da na takvu vrstu otvorenosti odgovori slatkim smijehom. Lako može uvrijediti druge, ali treba čovjek s njom biti strpljiv i objasniti joj da se ispod Mjeseca mogu raditi i neke manje racionalne stvari. Budući da je oštroumna i pametna, ona to brzo savlada, pa sniva i onda kada djeluje pomalo groteskno. Proklete krajnosti!

Mekušci su vrsta koju najviše od svega mrze u životu – kako životinjsku tako i ljudsku. Rijetko se kad žale, mirno će izdržati sve životne probleme, s bračnim partnerima će buditi nadu u svakoj prilici kada se osjećaju poraženi. Ne očekuju pomoć sa strane i ne podnose slabost u bilo kojem obliku. Zato, dragi moji supružnici, ljubavnici, prijatelji, ako niste jaki, bar pokušajte prikriti koliko ste slabi ili, još bolje, naučite nešto iz njezina primjera. Ovo može biti veoma važno za vezu!

 

Blizanci

Ova žena može biti koješta: političarka, sportistkinja, bankarica istvremeno, pritom ništa ne izgubiti od svoje krasne ženske prirode.

Mnogi muškarci će se zapitati: ‘Zar je moguće da su se zaljubili u monstruma?!’ Glupost, radi se o puno prizemnijoj pojavi.

Svojim cinizmom i inteligentnim udarcima tuče u pleksus i neksus, a čak ni udarac u predjelu ‘seksusa’ nije joj stran. U njezinu naručju zna biti vrlo lijepo ako uspijete probuditi njezine fizičke, psihičke i mentalne kvalitete i povežete ih u skladnu cjelinu. Tada vam slobodno možemo kazati da ćete biti najsretniji čovjek na cijelom svijetu i da ćete ostvariti životni san svih muškaraca – imati svoj harem – jer ova žena vrijedi najmanje nekoliko drugih.

Nikada ne znate koja će vam se pojaviti na sastanak: seks simbol i zavodljiva boginja ljubavi ili klasična učenica bez šminke. Uz ove dvije slike mogla bih navesti još jednu: sliku sretne i vješte domaćice.

Međutim, pored dobrih strana ima ona i poneku lošu. Kada je volite, nikada niste potpuno sigurni koliko duboko ona voli vas. Jer njezine oči znatiželjno vrludaju amo-tamo. Imajte u vidu da je ona sigurno zaljubljena u vas i želi vam biti vjerna, ali morate biti konstantno u njezinoj blizini. Ima slabo pamćenje. Brzo zaboravlja!

Rak

Ponekad je ova žena luckasta, ponekad tužna, ponekad vesela, ali ipak izvanredno maštovita. S njom ćete moći odsanjati cijelu paletu čudnih maštarija, a pritom, što je najvažnije, nećete potrošiti nijednan novčić. Ona je najštedljivija osoba cijelog Zodijaka.

Magične zrake Mjeseca čine fantastične stvari ovoj ženi – pod zracima punog Mjeseca ona postaje hihotava koketa koja svojom neobuzdanošću plijeni sve oko sebe i tada od one rezervirane dnevne dame nije puno toga ostalo. S njom čovjek treba postupati oprezno jer većinu stvari shvaća veoma ozbiljno. Izuzetno je uporna u svojim nastojanjima. S njom se ne flertuje, s njom se ostaje. Nema ničeg površnog i plitkog kada su u pitanju njezini osjećaji. Jednom kada posjeduje muškarca, to je najčešće i zauvijek. Ona nije toliko ljubomorna, koliko je posesivna. Njezina posesivnost je čudna i nepokolebljiva, ali nikad agresivna. Strpljivo će čekati da sve neugodnosti prođu i da se vi ponovno vratite u njezin zagrljaj i njezinu kuhinju.

Izuzetno majčinski nastrojena, s puno suza u očima, ona će čak i životom svojim braniti svoju zajednicu. Ove žene puno plaču. Budite oprezni s njom!

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3