Ovaj znak se svima PODVUCE POD KOZU i nije se rodio taj sto bi mu ODOLEO!

Rakovi su neko koga moras voleti.Oni su bica koja znaju tako da ti se podvuku pod kozu da ces kraj njih prosto uzivati.Cak i da pokusavas da odolis sarmu koji ima  ovaj znak neces moci jer je rak ne samo neko ko zna da te osvoji,neko ko ima dobru pricu i ko sa svakim moze da uspostavi neku komunikaciju vec i osoba koja ce ti se naci u nevolji,koja ce uvek moci sa tobom da prica o svemu,da te razume,podrzi i saslusa.

Rak je veoma mudar i on je jedna svestrana licnost sa kojom ces uvek naci zajednicku temu  i koja je jednostavno veoma prilagodljiva svakom coveku i svakoj situaciji da kraj nje nijedan problem nije neresiv.

Jedna od najvaznijih stvari kada je u pitanju osoba rodjena u znaku raka je to sto je on emotivan i sto ima veliko srce ali pored toga tu sposobnost da razmislja glavom i da slusa glas svog razuma.Posebno kada dodju najteze situacije i kada ima najvece probleme on ce  biti pribran,ma koliko da tesko bilo naci ce nacina da se izbori da sve prodje,a onda kada sve to bude iza  njega tek ce onda dozvoliti sebi da razmislja koliko je zapravo bilo tesko i koliko   je  snage trebalo da se ima da se sve zavrsi i da se bude jak onda kada ti srce puca od bola.

Kazu da su rakovi andjeli cuvari u celom zodijaku zato sto oni znaju da oproste ono sto se ne oprasta,neko ko svima daje drugu sansu i ko prosto smatra da nije vazno ono sto je na tebi vec ono u tebi.

Ma koliko da povredis osobu rodjenu u  ovom znaku ona ce jednostavno naci neki razlog da ti sve to nekako oprosti i da nadje opravdanje za ono sto si mu ucinio pa cak i ako za to opravdanja nema.

Nastavak  na sledecoj strani…