OVAKVU ŽENU MUŽ NE VARA: Tri cake da nikada ne pomisli na drugu!

OVAKVU ŽENU MUŽ NE VARA: Tri cake da nikada ne pomisli na drugu!

11 Jula, 2018 Off By luca

Strah da će vas voljena osoba prevariti je prisutan kod mnogih. Iako se veruje da žene više strahuju od ovog scenarija, nemali je i broj muškaraca koji razmišlja o ovome. Predstavljamo vam navike parova koji su verni jedno drugome.

Knjiga “Normal bar” izdata 2013. godine otkriva podatak da 33 odsto muškaraca prizna svoju neveru. To ipak nije broj preljubnika jer je mnogo veći broj onih koji to nikada neće priznati.

Zbog toga mnoge žene strahuju da će ih njihovi muškarci prevariti, a da one za to neće saznati. Nekima je još gori scenario u kome one saznaju za neverstvo. U svakom slučaju, niko ne želi da u vezi završi “sa rogovima”.

Naravno, ne postoji sasvim siguran način da muškarca naterate da zaboravi na druge žene, ali portal “Your Tango” je doneo tri stvari koje su zajedničke za sve žene koje muževi nisu prevarili.

Grle svog partnera svakodnevno

Fizički aspekti veze su veoma važni, a dugogodišnji parovi uglavnom posustanu na tom polju. Držanje za ruke, poljupci, zagrljaji i ses su vrlo bitne stvari koje uglavnom presuše u dugim vezama, pa partneri to traže sa strane.

Zbog toga se potrudite da ne zapadnete u rutinu, i svakog dana pokažite partneru da vam je i dalje privlačan. Ne dozvolite da se prepustite svakodnevnim obavezama i negujte svoju vezu – plodovi će onda sigurno doći.

Razgovarajte, ali o “pravim” stvarima

Svi parovi pričaju – ali nakon par godina veze to se svodi na džangrizanje o svakodnevnici. Zato 15 minuta dnevno izdvojte za prave razgovore – one u kojima ćete jedno drugom iskazati zadovoljstvo što ste u zajednici, gde ćete iskazati međusobnu ljubav. Povežite se i pokažite jedno drugom da ste tim, prijatelji i ljubavnici.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2