OVAN: Covek koji je SIGURAN U SVOJE ODLUKE, jer ih ne donosi olako!

Iako kada cujemo za ovaj znak zodijaka prvo za nejga vezemo tvrdoglavost. Jesu tvrdoglavi, al njih pre svega krasi to sto su ljudi za primer! On zna kako da postupa u zivotu. Jer se uvek vodi pravicnoscu, istinom i cinjenicom da ne radi drugima ono sto ne zeli da neko radi njima.

On je veoma uporan i istrajan. Ono sto zeli i ono sto zacrta kao svoj cilj znajte da sigurno ce i ostvariti. Ali Ovna krasi jedna velika osobina, a to je dobrota. On nikada nece dozvoliti da ostvaruje svoje snove i ciljeve na suzama drugih ljudi.

On odlicno zna da sreca nije prava ako je cena da neko drugi zbog nje bude tuzan. Pre ce ziveti u tuzi nego sto ce uzivati u takvoj sreci. To ga cini zaista velikim covekom. Jer retko ko se danas obazire na osecanja drugih ljudi, ako je u pitanju sopstvena sreca.

Veoma je pazljiv u donosenju odluka. Ovnove odluke su uvek cvrste i u njih je siguran. Jer ne dozvoljava sebi nepromisljene poteze, to nije na njegovom nivou.

On nikada nikome nece naneti patnju i bol, jer je to za njega krajnje nedopustivo. Ne bi to doznvolio ni nesvesno nekome da ucini.

Svoje ciljeve ostvaruju iskljucivo svojim trudom i radom, na posten i ispravan nacin. Oni nikada do njih nece doci po svaku cenu. Nikada nece zrtvovati neki deo tudjeg zivota zarad sopstvenog zadovoljstva. Podvukli su liniju, odlicno poznaju granice i pridrzavaju ih se. Zato im je svaka pobeda i ostvarenje cilja slatko i posebno iskustvo. Jer znaju da su ga izgradili iskljucivo na svom trudu i radu.

Nastavak na sledecoj stranici…