OVAN i STRELAC: ZA NJIH JE SAMO NEBO GRANICA – Oni NE ODUSTAJU i oni se BORE do KONACNE POBEDE!

OVAN i STRELAC: ZA NJIH JE SAMO NEBO GRANICA – Oni NE ODUSTAJU i oni se BORE do KONACNE POBEDE!

Dezember 28, 2018 Aus Von Pleomax993

Nekim osobama je lako odustati, neke osobe prosto nemaju hrabrosti da se bore pa zbog toga i nemaju uspesan zivot, ipak sa druge strane postoje osobe koje su neverovatno hrabre, postoje osobe koje se bore do poslednjeg atoma snage i koje nikada ne odustaju, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Ovna i Strelca…

 

OVAN

Ne smatraju mnogi ljudi bez razloga ovna najboljim. Ovan zapravo i jeste najbolji i to zbog mnogo razloga. Ovan je covek koga svi poznaju kao pravu dobricu i kao veoma pravicnog coveka, a isto tako je ovan covek koji ne odustaje od svojih zamisli i od svojih ciljeva.

Ovan je covek koji nikoga ne mrzi, ovan zeli svim ljudima dobro, ipak postoji nesto sto ovan prosto ne podnosi, on ne podnosi kada mu neko kaze da nesto ne moze, ovan ne podnosi ogranicenja. Ovan je veoma tvroglav covek i uvek je to bio i upravo zbog toga ovan uvek zeli da dokaze svakom coveku da on moze sve, za ovna granice nikada nisu postojale niti ce postojati.

Ne samo da ovan zeli da dokaze drugim ljudima za sta je sposoban, nego on pre svega zeli da dokaze sebi koliko zapravo uspeha moze ostvariti, ovan sebe prosto tera da napreduje, on svakoga dana postaje sve bolji i kako vreme prolazi ovan je zaista sve bolji i bolji.

Nemoguce on ne priznaje, ovan je covek koji smatra da je sve lako dostizno samo ako se potrudi. Ovan je covek koji pokusava ostvariti ono sto drugim ljudma nije poslo za rukom, a on svoje sposobnosti dokazuje svakoga dana.

Predaja za ovna ne postoji, on ne razmislja o njoj, ovan je spreman da se bori koliko god je to potrebno, ali on mora pobediti u svemu. Ovan se hrabro bori do konacne pobede.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2