OVAN je rodjen da BUDE NAJBOLJI:Cinjenice o njemu koje ce vas ODUSEVITI!

OVAN je rodjen da BUDE NAJBOLJI:Cinjenice o njemu koje ce vas ODUSEVITI!

23 Augusta, 2018 Off By luca

SVI znamo da su Osobe rodjene u znaku OVNA prosto najbolji ljudi jer oni imaju najvecu dusu.Oni su  spoj istine i pravde ali i zanimljivosti,tako da su oni savrseni i kao prijatelji ali i neko sa kim nam nikada nije dosadno.

Danas vam otkrivamo neke stvari o njima koje mozda do sada niste ni znali.

 

1. OVAN JE RODJEN DA BUDE NAJBOLJI.

Greska je ako mislite da je on slucajno prvi znak u horoskopu jer je on predodredjen za velike stvari.Osobe koje se rode u ovom znaku uvek imaju velike planove za sebe i uvek  znaju kako da dobiju ono sto zele.Skoro da nema neceg sto je za jednog ovna nemoguce jer on ima tu sposobnost i da  ono za sta kazu da je uzalud boriti se,dobije.

 

2. ISKREN JE.

I obozava da bude takav,jer je on covek za primer.Ovan vas nikada nece slagati i dace vam svoje srce.On je prosto osoba na koju se uvek mozemo osloniti,neko ko ce biti uz nas  ma koliko nam tesko bilo.Naravno da ocekuje i da oni koje on voli budu iskreni prema njemu kao sto je on prema njima i zato moramo da kazemo da laz ne prasta.

 

3. VERAN JE.

Kao sto je iskren,tako je i veran.Ovan je neko ko se ne zaljubljuje lako i kome je prosto vrlo moguce    lako verovati,jer ako dodje do toga da zavoli onda je to uzasno jako i on postaje slep za sve druge osobe te se samo prepusta toj jednoj kojoj je dao svoje srce.Za ljubav ce sve dati i sve uciniti,i   uvek ce se boriti da osoba sa kojom je bude srecna.Moramo da dodamo da vernost  daje,ali i da  je ocekuje,onaj ko ga prevari nema razloga da se nada da ce mu biti oprosteno.

 

4. DUHOVIT JE.

Sa pripadnicima ovog znaka jednostavno nikada nije dosadno,Oni znaju kako da uzivaju u zivotu,nisu staticni vec su hedonisti i jednostavno su uvek zeljni akcije.Bilo da vam je OVAN prijatelj ili partner,on ce vam mnogo toga pruzati    i   cinice sve da vam kraj njega bude zanimljivo. Cak i kada je najteze i kada imate gomilu problema Ovan ce  biti tu i bice u stanju da vam izmami osmeh onda kada vam se najvise place.

 

Nastavak na sledecoj  strani..

Stranice: 1 2