Ovan: Kada u njemu PRORADI INAT onda za njega nista nije nemoguce!

Ovan: Kada u njemu PRORADI INAT onda za njega nista nije nemoguce!

7 Jula, 2019 Off By Pleomax993

Veruje samo sebi i oslanja se samo na sebe. Ovan je covek koji je sam zasluzan kako za svoje pobede, tako i za poraze. On zeli da se izbori za sto je moguce vise zivotnih pobeda, a on ne podnosi kada mu neko kaze da nesto ne moze uciniti. Upravo u tim trenucima u njemu proradi inat, a kada se to desi onda za njega nemoguce misije ne postoje…

 

On je oduvek izazivao paznju sa svojim postupcima. On je se oduvek ponasao onako kako je zeleo i kod njega nikada niko nije mogao primetiti strah ili neodlucnost. Ovan je veoma samouveren covek koji se ne plasi nicega. On zeli da se izbori za brojne zivotne pobede, a kada se on za nesto bori onda ne postoji sila koja bi ga mogla spreciti da to zaista i dobije.

Da je ovan odustajao od svojih ciljeva sigurno da se ne bi uspeo izboriti za brojne zivotne pobede. Ali on nije odustajao nego je se borio najvise onda kada mu je bilo najteze i zbog toga je dosao do brojnih zivotnih pobeda. Ovan ima postovanje za sve druge ljude. On se prema drugim ljudima ophodi sa velikim postovanjem, ali on zahteva postovanje i za sebe.

Nikada ovan nista nije skrivao. A on narucito nikada nije skrivao svoje misljenje. Oduvek je on bio spreman da saopsti svakom coveku svoje misljenje u lice i on je to oduvek i cinio. Oduvek je on otvoreno pokazivao kako voli dobre ljude, ali je on isto tako pokazivao i dokazivao kako ne podnosi lose ljude.

Ovan je covek koji mnogo toga moze da oprosti. Ali postoji nesto sto on ne moze da podnese. Ovan ne moze da podnese potcenjivanje drugih ljudi, on ne moze da podnese kada mu neki covek kaze da nesto ne moze uciniti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2