OVAN: Mesecni horoskop za AVGUST:  Flert je veoma moguc,ali su MALE SANSE za pravu ljubav!

OVAN: Mesecni horoskop za AVGUST: Flert je veoma moguc,ali su MALE SANSE za pravu ljubav!

August 8, 2018 Aus Von luca

Posao:

Dragi Ovnovi,
Vaš vladar Mars 2. avgusta pravi kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju finansija. Kako je Mars retrogradan, potrebno je da se usmerite ka rešavanju zaostalih finansijskih obaveza, posebno prema saradnicima i dobavljačima. Neplaćene obaveze i neprispela potraživanja mogu neočekivano da vas zakoče u razvoju planova i nanesu vam gubitke. Trigon Venere sa Marsom 8. avgusta donosi vam poboljšanja na polju saradnje i poslovnih partnerstava. Imaćete više uspeha na polju javnosti, kao i ako se bavite nekim vidom elektronskog ili IT inženjeringa. Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji je vladar vašeg polja posla i karijere, što će vam doneti nove izazove koji mogu da budu odskočna daska za vaš uspon u karijeri ali će zahtevati od vas ulaganje velikih i dugoročnih napora. Neće vam biti lako da se izborite sa preprekama. 13. avgusta se Mars vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla. Neophodno je da obratite pažnju na ranije započete, a odložene ili nedovršene radne obaveze i projekte. U protivnom ćete imati zastoje na polju posla.
Merkur će krenuti direktno 19. avgusta, što će vam omogućiti da se malo opustite i da poboljšate komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima. Sunce će ući u znak Device i vaše polje usluga 23. avgusta. Pružiće vam se mogućnosti da pokažete svoju veštinu i rukovodeće sposobnosti, a to će vam doneti i više stabilnosti u poslovanju i uspeh u oblastima građevinarstva, servisnih i zanatskih usluga, koji ćete moći na duži rok da održavate. Sunce će 26. avgusta praviti trigon sa Saturnom, što vam pruža mogućnost ostvarenja napretka u karijeri. Uvećaćwete svoju zaradu. Mars će krenuti direktno već sledećeg dana, 27. avgusta, pa ćete moći da lakše i efikasnije obavljate sve rutinske poslove, kao i da započnete nove.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti priliku da započnu honorarni posao, a najbolju ponudu za posao na duže vreme će dobiti u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Razmislite zašto je vaš partner povučen i zašto deluje napeto. Setićete se kako ste obećali nešto što ste propustili da ispunite. Na vašu sreću Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće trigon sa vašim vladarom Marsom, što će pojačati strasti između vas i voljene osobe. Potrudite se da više vremena provodite zajedno i imate više intimnih trenutaka.
Najviše neslaganja ćete imati u vezi zajedničkih ciljeva. To bi moglo izazvati česte rasprave sa povišenim tenzijama. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Kako uspete da se dogovorite oko nečega i postignete kompromis, ubrzo nakon toga ćete se sporečkati oko nekog novog plana. Vaša komunikacija će biti dinamična ali ćete nalaziti zajednička rešenja.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2