OVAN, očekuje vas veoma konfuzan period! VAGA, budite realni, očekivanja su vam previsoka!

OVAN, očekuje vas veoma konfuzan period! VAGA, budite realni, očekivanja su vam previsoka!

November 20, 2023 Aus Von luca

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka doživaće mali haos u mislima. Ni sami nećete biti svesni u kojoj se situaciji trenutno nalazite. I da li zaista ispravno postupate. Takođe, da biste realno mogli da nastavite dalje poslušajte svoj unutrašnji osećaj i instikt. Jer jedino tako ćete znati da ne pravite pogrešan morak i potez.

BIK

Bikovi, ne forsirajte stvari tamo gde se situacija još uvek istinski nije ni razvila. Nema šotrebe da potencirate odnos. Ukoliko je osoba koja vam se dopada i dalje na distanci i uzdržana isuviše. Možda ovim postupcima želi da sagleda vas i vaše ponašanje. Zato ne dozvolite sebi bespotrebno pogrešan korak.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Blizanci, pred vama je vreme gde treba da pokažete sebe u pravom smislu te reči. Nikako nemojte da namećete svoje stavove i mišljenja. Voljena osoba sada želi da sagleda vas i vaše unutrašnje osobine i karakteristike. Zato ne dozvolite da refkektujete sliku o sebi  u potpunisti pogrešnu.

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da pokažete svoja osećanja i emocije. Nema potrebe da i dalje glumite hladnu i uzdržanu osobu. osobu koja je po strani i na potpunoj distanci. Niko vam se neće u potpunosti predati i razumeti takvo ponašanje.

LAV

Lav, budite vi ta osoba koja će inicirati i potencirati sasvim otvoren i iskren razgovor. Problem ćete samo na ovaj način uspeti da prevaziđete. Da zajedničkim trudom iznađete kompromisno rešenje. Rešenje koje će vas u potpunosti međusobno zadovoljavati i ispunjavati.

DEVICA

Radite na vašem odnosu na voljenom oosbom. Nikako ne dozvolite da vam odnos preraste u monotoniju i dosadu. A razlog ovakve faze jeste zapravo povlačenje i tog semgmenta stavljanje u drzgi plan. Budite ti koji će uvoditi promene i osvežavati odnos.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detlja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Seiten: 1 2