Ovan on svagoga moze gledati ravno u oci, njegova savest uvek je cista.

Ovan on svagoga moze gledati ravno u oci, njegova savest uvek je cista.

Oktober 25, 2022 Aus Von luca

Nikada mu uspesi nisu bili na prvom mestu nego mu je oduvek na prvom mestu bila cista savest. On sebi nije dopustao da ucini neka dela zbog kojih bi se kasnije mogao kajati. Jeste Ovan uspesan covek, ali je on do svakog uspeha dosao na posten nacin i sa tim se otvoreno ponosi…

 

Vremena se menjaju, ali se on ne menja zajedno sa njima. Ovan nije covek koji trazi razloge zbog kojih bi trebao da se promeni. On da je zeleo da se promeni, on bi se promenio u proslosti, jer je za to imao mali milion razloga. Ovan je covek koga je oduvek krasila njegova veika dobrota, ali je njemu dobrota donela samo mnogo problema u zivotu. Upravo zbog dobrote je on mnogo ispastao. Medjutim, on je dokazao koliko je veliki covek, jer se i pored svih problema nije uopste promenio.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jednostavno postoji velika razlika izmedju njega i drugih ljudi. A najveca razlika je u tome sto on ne trazi razloge zbog kojih bi trebao da se promeni nego on trazi razloge zbog kojih bi trebao da ostane isti. Ovan nije kao drugi ljudi. On nije covke koji samo na sebe misli i on posebno nije covek kojem je najvise stalo do uspeha. Cak naprotiv, njemu je oduvek bilo najvise stalo do pravih vrednosti.

Naravno da i ovan ima mana. On je toga i sam svestan. On je u nekim situacijama previse tvrdoglav, a takodje je i veoma ponosan. Istina je da je njega ponos mnogo kostao u zivotu, ali je on upravo zbog svog ponosa ostao onaj isti dobar covek kakav je bio i u proslosti.

Mnogi ljudi se kaju zbog svojhi dela. Mnoge osobe bi volele da mogu da vrate vreme samo kako bi neke stvari ucinile drugacije, ali to za njega zaista ne vazi. Ovan prosto nema razloga za kajanje. On se ne kaje zbog svojih dela i to zbog toga sto je on oduvek cinio sasmo brojna dobra dela koja su mu sluzila na cast.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2