OVAN, osećate nostalgiju i nedostajanje voljene osobe! BIK, budite iskreni prema sebi i svojim osećanjima!

OVAN, osećate nostalgiju i nedostajanje voljene osobe! BIK, budite iskreni prema sebi i svojim osećanjima!

Juni 14, 2019 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka osećate se veoma usamljeno. Već određeno vreme niste u mogućnosti da se sastanete sa voljenim osobom. To ima znatne posledice na vaše psihičko stanje. Međutim, strpite se još samo malo. Ono što ćete nakon tog vremena doživeti biće neopisivo. Opravdavaće svaki trenitak patnje i nedostajanja kroz koji ste prošli.

BIK

Bikovi, nema potrebe da i dalje sakrivate svoja osećanja i emocije. Jako je bitno da pre svega sve sebi priznate i pomirite se sa njima. To je pre svega preduslov da biste nastavili dalje. Ukoliko vam se istinski sviđa osoba iz vašeg okruženja reagujte. Sasvim jasno i otvoreno to i pokažite na delu.

BLIZANCI

Blizanci, pružite podršku i oslonac voljenoj osobi. Pre svega pokušajte da povećate momente druženja. Da iskoristite svaki slobodan trenutak na kvalitetan i veoma inspirativan način. To će prijati i vama i vašem emotivnom partneru. Značajno će vas zbližiti i učvrstiti vaš odnos.

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka opustite se i prepustite avanturama. Sada je pravo vreme da iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže i da istinski uživate. Ne ograničavajte se. Nemate apsolutno razloga za to. Ukoliko želite odnos sa osobom koja se u vašem društvu vi učinite prvi korak. Ne dozvolite predrasudama da vas sputaju.

LAV

Lavovi opustite se i spustite tenziju. Konstantno ste napeti i tu negativnu energiju prenosite na voljenu osobu. Pokušajte da iznađete kanal i na najadekvatniji načinoslobodite se napetosti koja vas destimuliše. Pre svega otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Kako zbog vašeg stanja ne biste došli u problem.

DEVICA

Dopustite voljenoj osobi da takođe izjasni svoje namere, stavove i ciljeve. Pa na osnovu toga pokušajte da zajedno iznađete kompromisno rešenje. Nešto što će zadovoljiti i vas i vašeg partnera. Samo tako ćete odnos učvrstiti i podići na viši nivo!

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2