Ovan ponosni znak velike duse i srca !

Ovan ponosni znak velike duse i srca !

Januar 6, 2023 Aus Von luca

 

Ovan je znak koji   ima najvecu dusu. I to je ono sto je opste poznato,ali ono sto moramo reci jeste da je takodje jako ponosan.

Ovan je svestan toga koliko vredi. Itekako ume da voli, ali ne da nikome da od njega pravi  budalu. To je jako vazno da kazemo. Ovan ce uvek biti tu za one koje voli. Kada mu je do necega ili nekoga stalo  ovan ce naci nacin da to dobije. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da bas nikada i ni u kom slucaju ovan znak  nece igrati  prljavo.

Vazno je zapravo da kazemo da  je on znak koji iznad svega veruje u karmu. Njegova zivotna parola je da  ne cini drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. Imati ovna kraj sebe znaci  imati nekog kome mozete verovati.

Bas ce uvek biti tu za one koje voli. Ali ono sto je cinjenica jeste da onoliko koliko da  toliko isto zeli i da dobije.    Ni manje,ni vise. Ovan je znak koji dobro zna da je zivot samo jedan i cinjenica je da pokusava da uziva u njemu  sto vise moze.

Ljubav mu je jako vazna. Zeli vise od svega da ima kraj sebe one do kojih mu je stalo   ali bitno je da kazemo da ne postoji nijedan nacin niti nijedan razlog da   oprosti onome  ko mu je slomio srce. Ako ovna slazete, znajte da ce mozda da vam oprosti ali  to ne znaci da ce vam i zaboraviti cak i najmanju laz, a  kamoli  izdaju.   Ovan je neko ko je svestan toga da zivot nije lak, ali on to i ne ocekuje.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2