OVAN: Pratite UNUTRAŠNJI OSEĆAJ, to je način da budete SREĆNI! JARAC: Razmislite o PROMENAMA koje su vam PRED OČIMA!

VAGA

Istovrmeeno ste i veoma arogantna i tvrdoglava osoba, ali i jedna veoma emotivna i osećajna osoba. Pa baš iz tog razloga je jasno da pored sebe imate jednu veoma kvalitetnu osobu. Osobu koja vas u potpunosti poznaje i razume. I koja je uvek tu za vas.

ŠKORPIJA

Buidte odlučni i donesite odluku koju vam vaše srce govori. Postupite u skladu sa svojim osećanjima i emocijama. I budite baš onako odlučni i jaki kao i do sada. I kroz sve to pokušajte da budete jako romantična i svojstvena osoba. Osoba koja zna da pokaže svoja osećanja i svoje emocije.

STRELAC

Veoma ste posvećeni i odani emotivnom partneru. Jako vam je stalo da voljena osoba bude svesna vaše ljubavi i vaših osećanja. Jako je bitno da budete i više nego jaka i odlučna osoba kada su emocije u pitanju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

JARAC

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da obraite pažnju na promene koje se nalaze oko vas. Pravo je vreme da sagledate šta je to što je najbolje za vas.

VODOLIJA

Ulažete veliki trud i napor da osvežite odnos sa voljenom osobom. Iskreno vam je stalo da sam odnos podignete na viši nivo. I da budiete par koji će zajedno da gradi budućnost.

RIBE

Jasno je da samu komunikaciju sa voljenom osobom morate značajno da unapredite. I da pre svega trebate da se zbližite. Tako da znate da je to polje na kojem treba da radite u narednom periodu.