OVAN: Sledi vam LJUBAVNA KRIZA uz veliko ISKUŠENJE! LAV: Budite OPREZNI i REALNO sagledajte POSTUPKE partnera!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje velika ljubavna kriza. Pre svega jer ste i sami svesni da niste srećni i zadovoljni. I da pre svega stvari ne idu baš onako kako biste vi to želeli. A isto tako pojaviće vam se veliko iskušenje u samoj ljubavi. Kroz šta ćete sagledati koliko su jake i iskrene vaše emocije.

BIK

Pokušajte na pravi način da izbegavate sukobe i same rasprave. Kako uodnosu sa emotivnim partnerom, tako i u odnosu sa voljenom osobom. Jer pre svega sasvim je jasno da na taj način ne možete postići ništa značajno. Samo ćete napraviti nove, potpuno bespotrebne probleme.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Jako je bitno da sagledate sve kako biste mogli realno da postupite. Pre svega nema potrebe da na sve reagujete ishitreno i nepromišljeno. Da postupate po svakucenu svojeglavo i nerealno. Jer na taj način odajete potpuno pogrešnu sliku i sam utisak o sebi.

RAK

Pravo je vreme da pokažete svoju ljubav i svoje emocije. Da se po tom pitanju nikako ne štedite. I da pre svega budete svesni da pored sebe imate pravu osobu. Osobu koja je svakako vredna vaše pažnje i vašeg truda. Da svoja osećanja stavite ispred svega i ispred svih.

LAV

Nema potrebe da po svaku cenu opravdavate postupke voljene osobe. Nema potrebe da na taj način samo sebi radite na štetu. I da se pre svega dodatno opterećujete. Pa shodno tome jako je bitno da o svemu dobro razmislite. I da donesete neke i više nego jasne i striktne zaključke.

DEVICA

Nikako nemojte da svoje potrebe i svoje želje ostavljate po strani kako biste zadovoljili partnera. Jer na taj način ne radite na vašem odnosu. I ne razvijate samu ljubav. Jer sasvim je jasno šta je ljubav kada su u pitanju dve iskrene osobe. Koliko vi ugađate partneru, toliko treba i on vama.

Nastavak na sledećoj strani…

Odgovori