OVAN: Sledi vam LJUBAVNA KRIZA uz veliko ISKUŠENJE! LAV: Budite OPREZNI i REALNO sagledajte POSTUPKE partnera!

VAGA

Jasno je da voljenoj osobi smetaju određeni vaši postupci i odluke. A vi toga baš i niste svesni. Pa samim tim pokušajte da sagledate sebe realno. I da prihvatite određene kritike. Ukoliko želite da partnera sačuvate pored sebe.

ŠKORPIJA

Već duže vreme niste u potpunosti zadovoljni postupcima emotivnog partnera. I to je svakako nešto što ima jak utisak na vaše raspoloženje. I sami ste svesni sopstvenog variranja i samih oscilacija. Koje imaju veoma negativan utisak na vaš stav i vašu ličnost.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Nema potrebe da se ponašate nadmeno prema emotivnom partneru. I da postavljate određene zahteve i kriterijume za koje i sami znate da nisu realni. Jer ćete na taj način samo da distancirate emotivnog partnera od sebe. I ništa nećete postići kada je sam odnos u pitanju.

JARAC

Ukoliko ne osećate sve to što pričate partneru nemojte ni da govorite. Jer na taj način nikako niste iskreni i pošteni. I to je svakako nešto što može veoma negativno da utiče na vas.

VODOLIJA

Jako je bitno da otvoreno i iskreno pričate sa emotivnim partnerom i da na taj način unapredite vaš odnos. Da kroz sve to postavite jasan stav i samu granicu. Koja govori da je i vama stalo.

RIBE

Imate osećaj da nešto veoma negativno utiče na vas i na vaše raspoloženje. Ali i dalje niste iskreno svesni šta je razlog svega toga. I shodno tome prvo poradite na tom problemu.

Odgovori