OVAN… Znak koji DOKAZUJE da je SVE MOGUCE, znak koga ”ZIVOT NIJE MAZIO”, ali to ga nije sprecilo da OSTVARI SVE STO ZELI, u ovnu kuca ”NEPOBEDIVO SRCE”!

OVAN… Znak koji DOKAZUJE da je SVE MOGUCE, znak koga ”ZIVOT NIJE MAZIO”, ali to ga nije sprecilo da OSTVARI SVE STO ZELI, u ovnu kuca ”NEPOBEDIVO SRCE”!

29 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Okolnosti su nesto na sta obicno ne mozemo da uticemo, ali mi se mozemo izboriti sa svim, ne postoje okolnosti niti problemi koje ne mozemo pobediti, a upravo na takav nacin razmisljaju ovnovi, ovnovi su osobe koje dokazuju da je sve moguce…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Ovan – znak koji kada sebi zacrta neki cilj onda on od njega ne odustaje, bice uporan i tvroglav koliko god da je potrebno ali ce na kraju ostvariti to sto zeli.

Ovnovi su osobe koje znaju da je najlakse odustati, ali ovnovi isto tako znaju da sa odustajanjem nikada nista ne mozemo ostvariti, i znaju ovnovi da odustajanje nigde ne vodi i da nista dobro ne moze doneti, upravo zbog toga ovnovi prosto ne odustaju, oni se bore i marljivo rade da ostvare ono do cega im je stalo.

Nikada zivot ovnovima nije poklanjao veliku srecu, imali su ovnovi mnogo problema, ali kao sto je vec mnogo puta receno ne uticu problemi na svakoga na isti nacin, neke osobe problemi prosto pobede, dok osobe rodjene u znaku ovna problemi prosto motivisu, ovna motivise svaka poteskoca ili problem, a ovan samo dobija jos vecu zelju da ostvari to sto zeli, a poteskoce takodje predstavljaju ovnu nesto gde moze da uvidi svoje sposobnosti, ovan prosto zeli da dokaze svima koliko je sposoban i snazan, pa zbog toga ovan ostvaruje aspolutno sve.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3