OVE MUSKARCE ZENE PAMTE CEO ZIVOT!

MUSKARAC KOJI JE ISTOVREMENO SARMANTAN I AROGANTAN

Ovaj tip muskarca je prosto neodoljiv zenama i one ne mogu, a da ne misle o njemu. On moze da se pojavi u bilo kojoj fazi vaseg zivota. Potpuno neocekivano ulazi u vas zivot na velika vrata. Ovaj dasa ce vam pomutiti um svojim cestim razgovorima na telefon i dano-nocnim dopisivanjem. Zbog njegovog sarma vi cete veoma tesko shvatiti da on nije bas takva osoba kakvom se predstavlja. On vas hipnotise njegovim sarmom, ali vasi prijatelji i porodica vas u svakom momentu mogu ispravno posavetovati, vazno je da njima verujete.

UZBUDLJIVA LJUBAV SA MORA

Skoro svaka zena je iskusila cari letnjeg odmora uz ljubavnu avanturicu sa partnerom koji tada se pojavljuje kao gospodin savrseni. Tih par dana vaseg odmora je u tom momentu nesto najlepse i period kada se vi osecate najsrecnije. Stav vise uhvatite sebe u razmisljanju kako bi on mogao biti covek sa kojim bi zivot bio prava bajka. On se pretvara u savrsenstvo, jer njegove mane ne stizete da upoznate. Ali to savrsenstvo ima svoj kraj, jer odmor se zavrsava, a vi imate jos jednu sliku kako bi zeleli da dopuniti profil onog pravog.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

U VASIM MISLIMA ON JE SAVRSEN

Ova veza jednostavno nije bila u pravo vreme. Spojila vas je velika strast i privlacnost, ali iz nekog razloga vasa veza je osudjena na kraj. Ovaj decko bas zbog te cinjenice postaje sve savrseniji u vasim mislima. Mada pored svega  toga znajte da je ovo jos jedno lepo iskustvo u vasem zivotu.

 

DA LI STE PRONASLI IZ NASEG PRIMERA LJUBAV KOJU CETE PAMTITI CEO ZIVOT?