Ovi znaci imaju problem sa ljubomorom:Jedan silno gresi sto ne veruje voljenoj osobi!

Ovi znaci imaju problem sa ljubomorom:Jedan silno gresi sto ne veruje voljenoj osobi!

4 Maja, 2024 Off By luca

  Ljubomora je, po mnogima, sastavni deo ljubavi. No, ljubomora ovih znakova bi mogla da ih odvede na pogresan put….

 

   LAV

Znate da imate problem sa ljubomorom. Vi kada volite, volite toliko jako i snazno da skoro da nema toga sto za voljenu osobu ne bi ste uradili. Ali, isto tako, vama smeta svako ko je samo pogleda, svako ko joj pridje, i jos mnogo toga. Problem koji imate sa nepoverenjem i sumnjama u voljenu osobu nije mali.

Jer, vi kraj sebe imate nekoga ko vas iskreno voli, ali stalne sumnje i proveravanja sa vase strane malo po malo gase ljubav druge osobe. Krajnje je vreme da prestanete da se ponasate tako. Pre svega zato sto je jasno da je osoba sa kojom ste iskrena i da vas iskreno voli. Nemojte sumnjati u nekoga ko je oduvek bio i vazio za osobu od poverenja. Cuvajte ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  STRELAC

Vi imate emotivni problem. Previse vam je stalo do te jedne osobe i sada vam deluje da vam nije uzvraceno. Da je ta osoba sa vama, ali da vas ne voli na nacin na koji ste vi zeleli i na nacin na koji vi volite nju. Niste u pravu.

Vi ste itekako voljeni. Vi itekako imate kraj sebe osobu koja vas voli i ceni i osobu kojoj ste vrlo vazni i dragi. Imajte to na umu. Prestanite vec jednom da sumnjate u voljenu osobu. Da se ponasate tako kao da sumnjate u svaku njenu rec jer niste u pravu. Vi ste voljeni, konacno imate kraj sebe nekoga ko je spreman da vas voli, ko zna sta vam treba, ko zeli da vas usreci. I u skladu sa tim treba da se ponasate.

Umesto sto vidite problem tamo gde ga nema bolje je da uzivate u onome sto vec imate. U sreci koja vam se sada pruza i u sreci koju zapravo i imate.

Moramo da kazemo da je istina da je osoba kraj koje ste iskrena i da moze biti ona prava. Sve ostalo je na vama. Naucite da verujete. Nisu svi ljudi isti, i to sto vam je neko ranije slomio srce… Nikako ne znaci da cete ponovo doziveti isto.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2