Ovi znaci se  UVEK BORE za SVOJU SRECU ali  im je sudjeno da MNOGO PATE!

Ovi znaci se UVEK BORE za SVOJU SRECU ali im je sudjeno da MNOGO PATE!

Juli 1, 2018 Off By luca

VODOLIJA

Ovo je prvi znak u zodijaku koji se zaista trudi da bude srecan i ko je poznat kao veciti pobednik   jer se bori cak i onda kada  bi drugi odustali ali nije to tako ni lako ni jednostavno jer ma koliko se osoba u ovom znaku borila,ona sa druge  strane  uvek ima neki priisak koji je sprecava u tome.Vodolija je veliki  borac za ljubav i za srecu oniih ljudi koje najvise voli i ljubav je njen smisao zivota.Jednostavno je,ako zelis da  ovu osobu imas kraj sebe uvek moras da joj das ljubav i poverenje i onda mozes da  budes siguran da je imas za ceo zivot.

Medjutim,osoba rodjena u ovom znaku najvise pati zbog ljubavi jer joj prosto nije sudjeno da nadje srodnu dusu a cak i kada se to desi kao da je ceo svet protiv njih i ova se veza uvek nekako prekine cak i kada je upravo pocela.To je velika mana i nesto  na sta se ne moze uticati ali upravo zato vodolija pokusava  nesto da promeni mada joj to tesko polazi za rukom.

Moramo da kazemo da su osobe rodjene u znaku Vodolije poznate po tome sto imaju veliku i dobru dusu i sto su jednostavno spremne svima da pomognu. One su   primer dobrote ali  postoji neka jaca sila koja ih sprecava da ostvare svoje snove i da pronadju osobu sa kojom ce moci da  budu srecni kao sto sanjaju i bas onako kako zele.

 

RIBA

Osobe rodjene  u ovom znaku cesto u svom ranom detinjstvu dozive nesto ruzno, nesto sto zauvek obelezi njihov zivot i onda dalje ziveci obavezno se uvek vracaju na taj sam pocetak zbog kojeg  cesto najvise pate  jer ih taj jedan dogadjaj nekada najvise sprecava da  budu srecni.

Moramo da kazemo da je Riba jedan od onih zodijaka kojima su emocije na prvom mestu i zapravo je spreman na mnogo toga kada  mu je do necega stvarno stalo.Ribama uvek mozes da verujes u svakom mogucem smislu i divni su prijatelji,ali kada je o ljubavi rec one hoce samo pravu ljubav i avanture  ih jednostavno ne zanimaju.Moramo da dodamo da je RIba klasican primer osobe koja svima pomaze a koja pri tome zaboravi da ima svoj zivot i svoje potrebe.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2