Ovi znaci su LJUBOMORNI i na SENKU njihove voljene osobe!

Ovi znaci su LJUBOMORNI i na SENKU njihove voljene osobe!

27 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Ljubomora je nesto sto postoji u skoro svakoj vezi, istina je da ljubomora u velikom broju slucajeva samo probleme moze da stvori, ali ljubomora je isto tako dokaz ljubavi, jer osoba koja je ljubomorna je ona koja silno voli osobu sa kojom je u vezi, ipak kao sto u svemu treba imati granicu tako treba imati granicu i u ljubomori, ipak postoje osobe koje su izuzetno ljubomorne, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji je LJUBOMORAN i na SENKU voljene osobe je BIK:

 

Bikovi su plemenite osobe, bikovi su osobe koje su vecinu vremena veoma mirne i stalozene, ali isto tako bikovi nekada znaju da se pretvore u vatru.

Bikovima je mnogo stalo do veze u kojoj su, a narucito im je stalo do voljene osobe, nije nikakva preterivanje ako se kaze da su bikovi spremni da skinu zvezde za neba za voljenu osobu, jednostavno kada bikovi zavole oni vole svim srcem i celom svojom dusom.

Ljubav bikova koju osecaju prema voljenoj osobi ne poznaje granice, ona je neogranicena, pa upravo zbog toga su bikovi i ljubomorni.

Ljubomora je nesto protiv cega bikovi ne mogu da se bore, bikovi na voljenu osobu gledaju kao na najvazniju osobu za njih na celom svetu, pa je sasvim razumljivo sto su ljubomorni.

Isto tako su bikovi osobe koje su mnogo puta u zivotu bile izdane, pa zbog toga se oni plase prevare plase se nove izdaje, ne zele bikovi da im srce bude ponovo slomljeno.

Ali bikovi veoma cesto umeju da preteraju u svojoj ljubomori, bikovi veoma cesto mogu da izmisle neke razloge zbog kojih ce sumnjati u voljenu osobu, nekada su bikovi ljubomorni i na senku voljene osobe.

Znaju bikovi da to steti njihovoj vezi, ali oni ne mogu drugacije, bikovi jednostavno svoj zivot ne mogu zamisliti bez voljene osobe pa su zbog toga ljubomorni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2