OVI ZNACI SU NAJVECI EMOTIVCI I DOBRICE: Ovi znaci su NAJEMOTIVNIJI i u njihovom srcu postoji NAJVISE DOBROTE!

OVI ZNACI SU NAJVECI EMOTIVCI I DOBRICE: Ovi znaci su NAJEMOTIVNIJI i u njihovom srcu postoji NAJVISE DOBROTE!

August 25, 2018 Aus Von Pleomax993

Bez nekih osoba nasi zivoti ne bi bili isti, neke osobe su prosto poput andjela, neke osobe su emotivne i dobre i one nam pomazu kada god nam je pomoc potrebna, postoje osobe koje plene dobrotom, postoje osobe koje su izuzetno emotivne, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji je NAJVECI EMOTIVAC i DOBRICA  je RAK:

 

Kada god se govori o emocijama govori se i o rakovima, isti takav slucaj je i sa dobrotom.

Rakovi su osobe koje karakterisu upravo emotivnost i dobrota,  po tome su rakovi upravo i poznati.

Rakovi su osobe koje ne zele nista lose niti jednog osobi, rakovi su osobe koje ne zele lose cak ni osobama koje su ih povredile, rakovi su osobe koje svakoj osobi zele  svu srecu ovoga sveta.

Svako ko poznaje bar jednog raka zna koliko je rak zapravo emotivan, zna koliko raka moze da povredi obicna sitnica, zna kako je srce raka meko kao svila.

Rakovi su osobe koje kao da nisu sa ove planete, rakovi su osobe u cjem srcu postoji toliko dobrote da je to nesto neverovatno, a rakovi svoju dobrotu tako rado i velikodusno poklanjaju.

Veoma cesto se rakovima desava da budu tuzni, to je upravo zbog njihovog emotivnog srca kojeg moze da povredi obicna sitnica, ali rakovi cak i onda kada su najtuzniji oni ce se kriti iza svog laznog osmeha, a rakovi to cine samo zbog toga sto ne zele da opterecuju druge ljude.

Rakovi su osobe koje  verovatno najvise od svih osoba dobrote poklanjaju, rakovi najvise pomazu ljudima, rakovi su nesebicni i njima nije potrebno nista zauzvrat, njima je zapravo najveca nagrada to kada su u prilici da pomognu nekome, rakovi vole da pomazu ljudima.

Pripadnici znaka raka su zaista najveci emotivci i najvece dobrice, jer ni u cijem srcu ne postoji vise dobrote kao sto je postoji u srcu rakova.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2