Ovi znaci  zodijaka moraju da slusaju svoj razum – inace ce biti povredjeni!

Ovi znaci zodijaka moraju da slusaju svoj razum – inace ce biti povredjeni!

Januar 28, 2022 Aus Von dea

Svi mi imamo problem da li da slusamo srce ili razum, u nekim situacijama…

 

SKORPIJA

Slusajte razum.To je najkraca ali i najbolja poruka i najbolji savet koji imamo za vas. Vi znate da vec neko vreme se samo vrtite u krug sa osobom rodjenom u  znaku device. Vi  znate da ta osoba nije vredna vase ljubavi i da njena rec nema  tezinu. Ona prosto nije neko kome mozete da verujete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

I vi dobro znate da smo mi u pravu jer vam se ko zna koliko puta do sada desilo da vas ta osoba slaze i prevari. Da  vam da laznu nadu  a da vam onda nakon toga ponovo slomi srce. Imajte na umu da je doslo vreme da uzmete svoj   zivot u svoje ruke i da prestanete da patite zbog nekog ko vas  nikada nije voleo  i ko nikada nije zasluzio da mu date svoje srce i svoje emocije.

Jasno je da  su vase emocije prema toj osobi vrlo jake. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da treba da sada prosto to nekako zanemarite. Bolje vam je da patite  u samoci i pokusate da prebolite. Nego da   date jos jednu, ko zna koju sansu po redu, nekome ko ce vas kroz par dana ponovo podsetiti da vas nije vredan. Ukoliko budete ponovo slusali svoje srce znajte da vam opet slede suze i velika patnja. I naravno, uz sve to, veliko kajanje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2