OVI ZNACI ZODIJAKA NISU  LJUBITELJI I PRISTALICE DANA ZALJUBLJENIH.. SAZNAJTE O KOJIM ZNACIMA JE REČ…

OVI ZNACI ZODIJAKA NISU LJUBITELJI I PRISTALICE DANA ZALJUBLJENIH.. SAZNAJTE O KOJIM ZNACIMA JE REČ…

10 Februara, 2019 Off By Jovana
  • RIBE

Osobe u ovom horoskopskom znaku su veliki emotivci i romantičari. Ukoliko pored sebe imaju emotivnog partnera učiniće sve da svoju ljubav dokažu i pokažu. Emotivnu vezu uvek drže na čvrstim nogama i nikada ne bi oprostili sebi da svesno nanose bol i destabilizuju taj odnos. Međutim, samo forsiranje ovog dana za njih deluje veoma narušavajuće iz razloga što su oni pristalice parole da je svaki dan, baš dan za ljubav i sreću.

  • VAGA

Ove osobe su veoma jednolične, neinspirativne i nemaju smisla za kreativnos i same poklone. Upravo u ovome i jeste problem. Za njih dan zaljubljenosti predstavlja veliki problem i gubljenje živaca. sama potraga i iznalaženje najadekvatnijeg poklona za emotivnog partnera za njih je veoma kompleksna pojava. Takođe, često se desi da im ovaj datum i nije baš toliko jasan i da donekle smatraju da ljubi gube isuviše vremena na sasvim običan dan, iz razloga što će oni svoju ljubav pokazati u pravo vreme i na pravi način.

  • STRALAC

Ukoliko pored sebe imaju voljenu osobu njoj su maksimalno posvećeni na dnevnom nivou. Svoju ljubav, strast i emocije pokazuju bez ikakvog ustručavanja. Takođe, ono što im je veoma bitno jeste činjenica da ništa manje ne očekuju ni od emotivnog partnera. Ukoliko se već svaki dan zalažu za taj odnos i čine sve da se njihov partner svakodnevno osećala srećno, voljeno i zadovoljno, to isto očekuju i oni da osete.

Stranice: 1 2