Ovim znacima slede teski i bolni dani,ali oni ce biti jaci od sudbine!

Ovim znacima slede teski i bolni dani,ali oni ce biti jaci od sudbine!

Juli 10, 2024 0 By dea

 Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da zivot za vas sprema ne bas lepa iznenadjenja.

 

BIK

Vas najveci problem je to sto ste toliko tvrdoglavi. Dani koji slede ce biti dokaz da ste pogresili. Doci ce do toga da shvatite koliko zapravo niste bili fer prema toj jednoj osobi. Prema osobi koja je itekako zasluzila vasu ljubav ali vi niste znali da cenite sve sto je cinila za vas.

Moramo da kazemo da ce doci do toga da vam bude jasno da vas niko nikada nije i nece voleti kao ta osoba.

Dakle dani koji su pred nama vama mogu itekako doneti kajanje. Da se uverite u to da niste bili fer, da ste slomili srce nekome ko je prema vama oduvek bio fer, ko vas je voleo na pravi nacin.

Doslo je vreme da nekome kazete izvini. Da trazite oprostaj.

Da li ce doci do toga da vam ta  osoba da jos jednu sansu, to je samo do nje. Ali je vazno da vi naucite lekciju i da naucite da cenite neciju ljubav i ono sto je neko spreman da cini za vas. Deluje kao da vi sada ni sami ne znate sta vam treba, a bitno je da se fokusirate na ono sto jeste.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako vam je stalo, onda morate da se borite za to da vam ta osoba  oprosti. Da vam da jos jednu sansu, jos jednu priliku, da oboje nastavite tamo gde ste stali. Sreca moze da bude na vasoj strani, a vi konacno znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Vazno je da se bazirate na onome do cega vam je stalo, jer ljubav itekako moze da usledi ukoliko budete iskreni i na delu dokazali toj osobi svoju ljubav i emocije.

No, naravno da ce biti i onih koji ce biti odbijeni. Dani koji dolaze mogu doneti i saznanje da je ta osoba krenula dalje. Da ima nekoga ko je voli. Onako kako vi nikada niste.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2