Ovim znacima u ljubavi PROŠLOST KUCA NA VRATA!

Prošlost nam se nekada vrati, a upravo će se prošlost vratiti pripadnicima znaka Jarac i Blizanci tokom jeseni i oni će moći da se vrate na staro…

JARAC

Dragi jačevi, vama je svakako najviše stalo do plana ljubavi vašeg života. Vi ste se oduvek najviše borili za ljubavnu srćeu. Ali vi baš i niste uspeli da dođete do one najveće ljubavne sreće. A vi od predstojeće jeseni baš i ne očekujete neka posebno bitna dešavanja na planu ljubavi. Vi ne očekujete da vam jesen donose previše toga važnog.

Međutim, vama će jesen doneti nešto aposlutno neočekivano, a to je priliku za novi ljubavni početak. Ono što vas tokom jeseni očekuje jeste prilika da se vratite na staro. Da započnete novu vezu sa vašim bivšim partnerom.

Vas već na početku jeseni očekuju neočekivana, a važna dešavanja na planu ljubavi. Vas na početku jeseni očekuju dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta. Naime, vas na početku jeseni očekuju postupci vašeg bivšeg partnera sa kojima će vam on jasno staviti do znanja da vas želi ponovo kraj sebe. Upravo će ta osoba početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje.

Vama će se ukazati prilika da ponovo započnete vezu sa tom osobom.

Vi zaista ne volite da živite nove početke. Vi ne volite da se vraćate osobama od kojih ste morali da odete. Ali će vama svakako predstojeća jesen doneti priliku za to. Vi ćete tokom jeseni moći da se vratite na staro.

Zaista će vam jesen biti i više nego zanimljiva i ono će vam doneti dešavanja koja će vas aposlutno ostaviti bez teksta. Tokom jeseni vas očekuju dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Samo od vaše odluke će zavisiti da li ćete sa tom osobom započeti novu vezu.

Nastavak na sledećoj stranici…